Setari Cookie-uri

Cine are grijă de Natașa Raab după ce a fost diagnostiocată cu Parkinson? Celebra Coana Chiva a renunțat să mai apară în public

Natașa Raab a fost diagnosticată cu Parkinson, iar de atunci viața ei s-a schimbat radical. Cunoscuta actriță nu mai poate merge și are nevoie de îngrijire permanentă.

Viața actriței Natașa Raab, cunoscută pentru rolul său din reclama la lactate, s-a transformat radical după ce doctorii au diagnosticat-o cu o boală nemiloasă, care progresează de la o zi la alta.

Cunoscută sub numele de "Coana Chiva", Natașa Raab este una dintre cele mai îndrăgite actrițe, pe care, însă, boala a făcut-o să renunțe la lumea publică. Cu un stil energic și plină de viață, celebra Coana Chiva și-a atras simpatia telespectatorilor în cel mai scurt timp.

Din păcate, în urmă cu un an, medicii i-au pus un diagnostic nemilos Natașei Raab. Boala de care suferă, Parkinson, i-a afectat stilul de viață și ritmul cotidian al actriței, iar acum aceasta are nevoie de îngrijiri permanente.

Nu sunt mai bine, nu mai pot merge deloc, stau numai pat. Îmi tremură picioarele, nu mai am stabilitate, vorbesc foarte greu. Le urez tuturor ”Paște liniștit!”, a dezvăluit Natașa Raab pentru ego.ro.

Citește și:

Cea care se ocupă de îndrăgita actriță este doamna Viki, care a luat-o pe Natașa Raab să locuiască în propria casă și care îi oferă tot ceea ce are nevoie.

"Natașa nu poate merge, nu-și controlează mersul, dar mănâncă singură, iar mintea îi merge. Uneori vorbește mai greu, alteori e mai bine. Este și profesoară de dicție, așa că singură își face exercițiile de vorbire. Acum ne aflăm la mine la țară, am luat-o din casa ei din Craiova, aici vom petrece Paștele. Acolo era mai greu, aici mă mai ajută soțul meu.

Natașa ia cam 5 medicamente zilnic, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson atipic, boală care evoluează încet. Are și un cărucior medical, cu care se deplasează, dar și un pat medical, adaptat nevoilor dânsei. S-a descurcat singură, până anul trecut, dar, în timp, n-a mai putut merge, trebuie susținută. Intern, este însă bine cu analizele, doar mici probleme cu tensiunea. Vrea ca lumea să o rețină frumoasă, așa cum era când juca în filme”, a spus aceasta pentru Ego.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.