Setari Cookie-uri

George Burcea, un nou atac asupra Andreei Bălan! Actorul a câștigat în instanță custodia comună a fetițelor

George Burcea a postat un mesaj cu subînțeles pe pagina sa de Facebook și încă o dată săgețile sale se îndreaptă către mama fetițelor sale, Andreea Bălan. După ce a anunțat că instanța a hotărât ca cei doi părinți să aibă custodie comună, actorul a vorbit despre relațiile toxice dintre părinți și copii.

George Burcea și-a anunțat în urmă cu câteva zile comunitatea că a luptat pentru fetițele lui, iar instanța a hotărât ca ambii părinți să aibe custodie comună în ceea ce le privește pe Maya și pe Ella. Mândru de reușita sa, actorul a scris un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare, unde a vorbit despre dreptatea pe care Divinitatea i-a făcut-o lui, dar și despre iubirea necondiționată pe care le-o poartă fiicelor sale.

"Doi ani am luptat sa le am în brațe, în pătuț, la baie seara, să le aud țipând prin casă, tropăind la ora 10 seara sau să le văd zâmbind la ora 8 dimineața când se trezesc….. Dumnezeu a făcut dreptate, căci el ține cu iubirea, cu calmul, cu omenia, cu adevărul, cu dreptatea și nu cu alte lucruri neortodoxe… sau chiar diabolice.

Citește și:

Oameni buni, părinți divorțați, fiți maturi când este momentul și nu puneți orgoliul vostru mai presus de binele copiilor, căci ei nu au nicio vină. Nu vă lăsați influentați de puterea falsă pe care credeți ca o aveți, de pupatul în fund de către terțe persoane sau de faptul ca aveți bani și sunteți forță ( ca sa-l citez pe un tovaraș lăutar).", a scris fostul soț al Andreei Bălan pe rețelele sociale.

Mai mult, Burcea a avut un mesaj și pentru bunicii care au în grijă nepoții și i-a sfătuit să petreacă timp de calitate cu cei mici.

"Si mai important decât atât…( cu toata dragostea si iubirea către bunicii care au grija de nepoți), aveti mare grija la comportamentul acestora către nepoți.

Ei pot avea o influență negativă asupra lor și vă spun asta din proprie experiență. E rău, e dureros și frustrant ca tu, ca părinte, sa vezi cum proprii copii sunt influentați negativ și întorși împotriva ta de o bunica sau un bunic.", a mai scris Burcea pe social media.

Citește și:

George Burcea, atac peste atac asupra Andreei Bălan

Actorul se simte protejat de către Divinitate și crede că dreptatea este de partea sa. Burcea a atacat-o în continuare pe fosta sa parteneră, declarând că în zadar fac părinții terapie dacă acești sunt slabi psihic și își influențează în mod negativ copiii.

"Pe langă frustrare mai apare un factor foarte important sau cel mai important: sănatatea psihică a copiilor. Degeaba susțin anumiti părinți ca fac terapie de exemplu – de ,,x” ani, dacă ei sunt slabi psihic chiar și dupa acele ore de terapie.

Părinti divortați, nu vă lăsați copiii pe mana a 2-3 bone, iar voi să plecați 23 h din 24, iar când veniți, în acea oră sa faceți doar poze și filmări…căci nu faceți nimic altceva decât să rupeți inimile copiiilor. Va rog. Iubirea și dreptatea vor învinge mereu. Și ca sfat…. Da, ca sfat: să știți totuși că NU contează cantitatea timpului pe care o petreceți cu copiii voștri, ci CALITATEA.

Citește și:

Unii stau o oră, dar benefica, iar altii stau 23 toxice. Nu stați cu ei câteva zeci de minute doar pentru a filma și poza, iar mai apoi să postați pe rețele ca stați cu ei. Nu. Va rog, nu faceți asta, caci copiii suferă, iar acest lucru se vede pe ei, în ei și peste orice suflu pe care-l dau. Nu online-ul este viața noastră, ci sufletele lor, ale copiilor.

Când stați cu copiii, vă rog sa folosiți telefoanele cat mai puțin posibil…..sau aruncați-le și jucați-vă. Doar joaca și zâmbetele lor ne vor tine mereu tineri. Dragoste și zâmbete să ne fie”, a mai scris George Burcea pe Facebook.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.