Setari Cookie-uri

Unde s-a retras Nelu din La Bloc după ce s-a călugărit? Motivul pentru care actorul s-a apropiat de Dumnezeu

Mihai Coadă, cunoscut pentru rolul pe care îl interpreta în serialul La Bloc, s-a retras din lumea mondenă și și-a schimbat radical viața. El s-a dus la mănăstire, iar de câțiva ani trăiește o altă etapă, cu rugăciune și cu o viață închinată lui Dumnezeu.

Mihai Coadă este actorul face stârnea hohote de râs în serialul La bloc, în perioada 2002-2007. Nelu, rolul pe care îl interpreta, i-a adus actorului multe aprecieri și părea că nu îi lipsește nimic din viața împlinitoare pe care o ducea la acea vreme.

Totuși, lucrurile s-au schimbat radical, iar Mihai Coadă a părăsit lumina reflectoarelor și și-a urmat calea inimii. Astfel, cunoscutul actor s-a călăgărit și s-a retras la mănăstire, acolo unde trăiește de câțiva ani buni.

Decizia sa a fost luată în 2012, atunci când, dorind să se împărtășească, un preot l-a refuzat pe Mihai Coadă, motivând că de-a lungul vieții sale a făcut lucruri care l-au îndepărtat de Dumnezeu. Actorul a mărturisit atunci că a făcut mai multe fapte care au fost împotriva convingerilor sale religioase, iar asta l-a determinat să p ia pe calea bisericii.

Citește și:

Sursă foto: Facebook

Mihai Coadă este acum mult mai liniștit și împăcat cu viața sa, iar traiul bisericesc l-a ajutat pe fostul actor să ajungă la o stare de conștiință mult mai profundă.

Se pare că acesta s-ar fi retras la Mănăstirea Turnu de lângă Ploiești, oraș în care se află și familia sa, scrie ciao.ro. Aici este înconjurat de multă verdeață și trăiește într-o adevărată oază de liniște, ducând viața care îi oferă cea mai mare împlinire sufletească.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.