Setari Cookie-uri

Ce intervenții estetice are Patrizia Paglieri? Îndrăgitul Chef, compromisuri de dragul frumuseții

Patrizia Paglieri apare foarte des pe micile ecrane, iar aspectul său fizic trebuie să fie unul ca la carte. Vedeta nu se ascunde când vine vorba de intervențiile estetice și recunoaște că orice compromis este binevenit atunci când vine vorba despre propria înfățișare.

Patrizia Paglieri este o femeie asumată, care niciodată nu se ascunde după deget. Îndrăgitul chef are parte de multă atenție, astfel că se preocupă îndeaproape de aspectul su fizic. Pentru că aparițiile sale pe micul ecran sunt tot mai dese, Patrizia Paglieri a apelat la intervențiile estetice pentru ca look-ul său să fie cu totul și cu totul impecabil.

Fosta concurentă de la Asia Express a vorbit despre ajustările de ordin estetic pe care le-a făcut de-a lungul anilor, dar a mărturisit și că sunt câteva operații pe care nu le-ar face niciodată.

„Niciodată nu am ascuns faptul că sunt o fană declarată a intervenţiilor estetice. De-a lungul timpului, mi-am injectat botox în frunte, în obraji, mi-au fost montate fire speciale pentru a susţine discret pielea. Îmi este teamă însă de bisturiu şi de aceea implanturi mamare sau rinoplastie nu am să fac”, a declarat Patrizia Paglieri.

Citește și:

Patrizia Paglieri, sărbători pe meleagurile românești

Patrizia Paglieri este îndrăgostită de România, astfel că nu ratează nicio ocazie pentru a vizita cât mai multe locuri din țara care a adoptat-o. În ceea ce privește Sărbătorile Pascale, Patrizia a mărturisit că va pleca cu iubitul ei în zona Sibiului.

„Voi merge undeva, cu iubitul meu, în zona Sibiului, apoi la Sighișoara și prin împrejurimile locului. Am mai fost pe acolo, însă doar în trecere, erau niște peisaje minunate, am zis că vreau să le vizitez. Mai bine ca în România nu mă simt niciunde, oamenii sunt minunați, oamenii mă cunosc aici, atunci când merg la restaurant, știu că sunt Chef, mă tratează regește”, a povestit Patrizia Paglieri, scrie spynews.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.