Setari Cookie-uri

Cu ocazia împlinirii a 70 de ani de domnie, Barbie lansează noul model de păpușă ce o întruchipează pe Regina Elisabeta a II-a

Colecției Barbie i se adaugă un nou model de păpușă, de data aceasta fiind vorba despre o întruchipare a Reginei Elisabeta a II-a.

Mult iubita colecție de păpuși Barbie se îmbogățește în această primăvară cu un nou model, de această dată fiind vorba despre păpușa ce o întruchipează pe Regina Elisabeta a II-a. Lansarea păpușii a avut loc după ce Suverana a împlinit 70 de ani de domnie în fruntea Marii Britanii.

Oficialii de la Barbie au anunțat lansarea noului model de păpușă pe pagina de Facebook, acolo unde au distribuit și câteva fotografii cu cea care este un adevărat exemplu și model de iubire și devotament pentru o întreagă lume.

Creatorii de la Barbie au îmbrăcat păpușa cu o rochie albă, elegantă, accesorizând-o cu o robandă albastră, dar și cu o coroniță demnă de o adevărată regină.

"Cu o activitate de 70 de ani, Regina Elisabeta a II-a devine acum cel mai longeviv monarh britanic și prima care sărbătorește un jubileu de platină. Barbie a realizat o păpușă după asemănarea Reginei, îmbrăcată într-o rochie elegantă de fildeș, ribandă albastră cu decorațiuni de comandă și o coroniță pentru a-și completa ansamblul regal.", se arată în postarea de pe Facebook.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.