Setari Cookie-uri

Chef Florin Dumitrescu, secrete din restaurante! De ce nu ar trebui niciodată să comanzi ceea ce îți recomandă ospătarul?

Chef Florin Dumitrescu a vorbit deschis despre trucurile pe care patronii de restaurant pe au și le-a recomandat internauților ce să nu facă atunci când merg să mănânce în oraș.

Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciați chefi, iar trucurile sale din bucătărie sunt îndelung urmărite și luate în considerare de sute de internauți.

Cu toate acestea, Dumitrescu a vorbit și despre secretele pe care patronii de restaurante le dețin și i-a sfătuit pe urmăritorii săi ce să nu facă atunci când aleg să ia masa în oraș. Chef-ul a spus că niciodată nu alege să comande ceea ce ospătarii îi recomandă ca fiind specialitatea zilei, asta pentru că posibilitatea ca preparatul respectiv să fie unul vechi este destul de mare.

Dumitrescu a oferit și alte trucuri din bucătărie și i-a sfătuit pe internauți la ce să fie atenți atunci când intră într-un restaurant.

„Am învățat-o încă din prima zi de cârciumă. Nu lua niciodată ce îți recomandă ospătarul. Mă simt ca un magician din ăla care dezvăluie trucuri. Nu e bine! (...) Există acest astăzi vă recomand... coastele de porc. Dar de ce îmi recomanzi tu mie coastele de porc astăzi? Păi... să scăpăm de ele, înțelegi?

Citește și:

Dar nu că sunt ele gătite, dar e ultima zi a lor înainte de a expira, înainte de a începe să miroasă urât. Asta în cârciumile care nu funcționează, dacă te duci la una care are 700 de persoane rulaj pe prânz nu ai problema asta. Cel mai bun sfat este să te duci să mănânci acolo unde e cârciuma plină”, a mărturisit Florin Dumitrescu în podcast-ul lui George Buhnici.

Chef Dumitrescu refuză ciorbele din restaurant

În cadrul aceluiași podcast unde a fost invitat, chef Florin Dumitrescu a vorbit și despre preparatul pe care nu îl consumă niciodată la restaurant. Dumitrescu nu are încredere în modul în care ciorbele sunt gătite, iar din acest motiv, îndrăgitul chef refuză să își mai comande primul fel de mâncare.

Citește și:

„Eu nu mai mănânc ciorbe în cârciumi. Eu nu mai pot să mănânc ciorbe în cârciumi. Am avut problema asta după ce am descoperit că mă și mint. Eu îi întrebam dacă au vegeta în farfurie și ospătarii spuneau că nu. Dar m-a învățat un bucătăraș de prin Ardeal că școala de bucătari îi învață cum să folosească vegeta fără să se vadă. Fac supa, baza, apoi o dau prin sită fină, fină și se pierd bucățelele alea.

Nu e intoleranță, nici alergie, e direct inflamație. Nu doar monoglutamatul, că dacă ar fi monoglutamatul natural nu ar fi o problemă. Bazele chimice pe care ei le folosesc acolo... Treaba aia, un sfert de oră am de la prima lingură până când trebuie să ajung la prima toaletă și stau acolo toată noaptea. E îngrozitor și am zis că nu mai mănânc ciorbă în cârciumi”, a mai spus Florin Dumitrescu.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.