Setari Cookie-uri

De la ce trucuri de frumusețe nu se abate Andreea Marin? Vedeta acordă o mare atenție aspectului fizic

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete tv, iar frumusețea sa s-a păstrat intactă de-a lungul anilor. Îndrăgita prezentatoare a vorbit despre trucurile de frumusețe pe care nu le omite niciodată.

Andreea Marin este una dintre cele mai frumoase vedete tv autohtone, iar greutățile pe care le-a întâmpinat de-a lungul anilor nu și-au pus amprenta pe chipul său ce denotă blândețe și feminitate.

Chiar dacă are o bogată activitate profesională, iar programul zilnic este unul destul de încărcat, Andreea Marin nu renunță niciodată la micile trucuri de frumusețe care o ajută să își păstreze un aspect tânăr, în orice circumstanță.

Vedeta a vorbit despre importanța demachierii zilnice a tenului și a mărturisit că nu sare niciodată peste acest pas. Mai mult, hidratarea feței este extrem de benefică, iar Andreea Marin nu uită să își aplice creme care să îi regenereze tenul.

,,Cred că ne datorăm acest minim respect. Să ne simțim bine în pielea noastră. Să avem grijă de feminitate și de sănătatea noastră, pentru că și această parte cosmetică, nu ține doar de aparențe, de felul în care arătăm atunci când ne uităm în oglindă, ci ține de felul în care înaintăm în vârstă, evoluăm și cum ne simțim cu noi. Să fim modele pentru fiicele noastre. Eu am o fiică și contează lucrul acesta", a spus Andreea Marin pentru Click.

Citește și:

Cum vedeta își dorește să fie un exemplu pentru fiica ei, Andreea Marin dezvăluie pașii pe care îi face în ceea ce privește ritualul său zilnic.

,,Da, unul foarte simplu. Acela de a-mi demachia fața seara, pentru a dormi bine și pentru ca pielea noastră, care este supusă atâtor cazne, să aibă șansa de a se regenera, măcar în timpul somnului. Hidratarea mai este extrem de importantă, deoarece avem nevoie și de așa ceva. Trăim într-o lume în care poluarea este la ordinea zilei, așa că avem nevoie să hrănim tenul, măcar peste noapte", a mai spus Andreea Marin.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.