Setari Cookie-uri

Ce meserie ar fi avut Antonia dacă nu era cântăreață? Vedeta a avut mai multe opțiuni în ceea ce privește cariera

Antonia este o cântăreață de succes, iar muzica a fost întotdeauna pasiunea sa. Totuși, dacă nu ar fi ajuns să aibă o carieră în domeniul muzical, Antonia ar fi făcut ceva cu totul diferit. Vedeta a vorbit despre alegerile sale, dar și despre opțiunile pe care le avea în calcul atunci când și-a ales drumul în viață.

Antonia este una dintre cele mai urmărite artiste de la noi, iar pasiunea pentru muzică i-a ghidat pașii în ceea ce privește alegerile pe care le-a făcut de-a lungul vieții. Totuși, dacă nu ar fi reușit să aibă succes în domeniul muzical, Antonia s-ar fi orientat imediat către alte lucruri care îi fac plăcere.

Vedeta a vorbit despre pasiunile sale, dar și despre celălalte opțiuni pe care le-a avut în viață, atunci când a fost nevoită să aleagă drumul pe care să pășească.

Astfel, Antonia a mărturisit că i-ar fi plăcut "să dubleze personaje în desene animate, să danseze, poate să joace și în filme”.

Frumusețea vedetei i-a adus multe avantaje de-a lungul timpului, iar multe uși s-au deschis datorită charismei Antoniei. Având o frumusețe moștenită de la mama ei, Antonia era apreciată de mică pentru aspectul ei fizic, iar în copilărie asta i-a adus primii bani de buzunar.

Citește și:

Antonia a fost fotomodel, iar la vârsta de 9 ani a câștigat primii bani, după ce a participat la o campanie publicitară.

„Primii mei bani nici nu mai știu exact la cât i-am câștigat. Cred că la 9 ani sau 10 ani. Eram un copil model, dar am păstrat ideea să pun bani și deoparte. Părinții m-au ghidat întotdeauna, dar nu m-au obligat să fac ce nu îmi place”, a mărturisit Antonia.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.