Setari Cookie-uri

Locul de vis în care Claudia Pătrășcanu a sărbătorit Paștele. În timp ce copiii erau la Gabi Bădălău, vedeta a plecat departe

Claudia Pătrășcanu a avut parte de sărbători de vis, asta pentru că nevoile sale au devenit prioritare și s-a bucurat la maxim de vizita unui loc de suflet. În timp ce Gabi Bădălău a avut grijă de cei doi băieți ai ei, frumoasa artistă și-a încărcat bateriile departe de România.

Claudia Pătrășcanu este o femeie extrem de frumoasă și înțeleaptă, dar și o mamă devotată care ar face orice pentru binele suprem al copiilor. Artista a ales ca în acest an băieții ei să sărbătorească sărbătorile Pascale alături de tatăl lor, la București.

Vedeta a fost de acord ca încă soțul ei, Gabi Bădălău, să îi ia pe cei mici la el acasă pe perioada sărbătorilor, în timp ce ea s-a relaxat, așa cum este și firesc. După îndelungi lupte la tribunal, frumoasa artistă a luat o hotărâre neașteptată, menită să aducă pacea în relația tensionată dintre ea și fostul ei partener de cuplu.

Chiar dacă Claudia Pătrășcanu a mărturisit că nu are încă plaunuri pentru acest Paște, iată că între timp, vedetei i-a venit o idee minunată. Astfel, artista a lăsat toate grijile în România și a plecat într-un loc drag sufletului ei, Istanbul.

Citește și:

Fosta parteneră a lui Gabi Bădălău s-a simțit excelent pe meleagurile turcești, drept dovadă fiind pozele pe care Claudia le-a distribuit pe rețelele de socializare. Chiar dacă sufletul ei a fost tot timpul la cei doi copii ai ei, frumoasa artistă a găsit puterea de a zâmbi și a se bucura de frumusețile locului.

"M-am reîntors in Istanbul după mulți ani și îmi place de fiecare data. Îmi place totuuuul acolo.:) Eram întrebata dacă cumva sunt turcoaica?! Adevarul este ca a fost pentru a 14 a oară când am revăzut orasul.", a scris artista pe Instagram.

Mai mult, Claudia le-a spus internauților că este pentru a 14-a oară când vizitează capitala Turciei, iar în trecut chiar a primit o oferă muzicală din partea unui producător local.

"Sa va spun cum mi am ratat șansa de a rămâne acolo și de a face muzica? Acum 9 ani,urma sa fac un proiect muzical cu un mare cântăreț al Turciei,dar trebuia sa stau ceva timp acolo și era destul de greu sa ma adaptez singura printre străini. Eram tinerica și luam decizii pripite ce i drept,dar niciodată nu e prea târziu ptr nimic.", a mai scris Claudia pe social media.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.