Setari Cookie-uri

Anca Serea, stări de panică și anxietate! Vedeta a vorbit despre cea mai mare temere a sa

Anca Serea este mereu cu zâmbetul pe buze și radiază de fericire atunci când vorbește despre familia sa. Cu toate acestea, frumoasa vedetă se confruntă adesea cu stări de panică și cu greu face față gândurilor de frică și neliniște.

Anca Serea este una dintre cele mai apreciate vedete, iar multă lume îi apreciază felul frumos în care a ales să își trăiască viața. Familia este cel mai prețios dar pe care Anca Serea îl are și mereu este cu zâmbetul pe buze atunci când vorbește despre cei dragi.

Cu toate acestea, Anca Serea nu este tot timpul atât de fericită și liniștită precum s-ar crede. Soția lui Adi Sînă a vorbit despre cea mai mare temere a sa, dar și despre lucrul care îi provoacă adesea stări de anxietate.

Adi Sînă este un artist care pleacă de multe ori din România pentru a-și susține concertele, iar pentru el deplasările cu avionul nu reprezintă nicio problemă. Totuși, același lucru nu s-ar putea spune despre Anca, a cărei frică dusă la extrem este zborul cu avionul.

Citește și:

Din această cauză, frumoasa mămică alege, atunci când există posibilitatea, să meargă în vacanțe cu mașina sau cu trenul.

''Mă pregătesc de un zbor, îmi este tare, tare greu. N-am avut cea mai bună stare pentru că îmi este frică, însă Adrian a fost alături de mine și îi mulțumesc că m-a suportat. Foarte greu îmi gestionez stările acestea de anxietate! De frică... Eu intru în această stare înainte cu 2,3 zile, dar știu că trebuie să-mi înving frica. Sunt puțin amețită...'', a mărturisit Ana Serea pe rețelele de socializare.

Adi Sînă și soția sa au plecat recent într-o vacanță de vis în Italia, acolo unde au avut parte de momente de vis. Anca a fost nevoită să își stăpânească, încă o dată, frica de avion, însă cu ajutorul partenerului a trecut și peste acest hop și s-a bucurat din plin de vacanță.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.