Setari Cookie-uri

Secretul căsniciei de durată dezvăluit de CRBL. Artistul și soția sa se iubesc de peste 14 ani

CRBL și Elena formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, asta pentru că cei doi se iubesc de mai bine de 14 ani. Deși au trecut și prin momente mai puțin plăcute, CRBL și Elena au avut încredere unul în celălalt și și-au demonstrat iubirea cu fiecare ocazie.

CRBL și Elena trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 14 ani. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare de la Dansez pentru tine, iar de atunci au rămas nedespărțiți.

Artistul și soția sa au format împreună o familie frumoasă, iar fetița lor le umple sufletul de fericire. Chiar dacă de-a lungul timpului cei doi nu au fost ocoliți de încercările inevitabile ale vieții, CRBL și Elena au demonstrat că dragostea lor este mai presus de orice dificultate apărută în cale.

CRBL a vorbit recent despre secretul unei căsnicii de durată și a mizat pe sentimentele de încredere și iubire necondiționată pe care partenerii ar trebui să le aibă unul pentru altul.

"Au trecut 14 ani de când Elena mi-a devenit soție, cel mai bun prieten, asociat, impresar, manager, jumătatea mea fără de care eu nu pot face nimic. Nu există rețete sau secrete, există doar încredere și iubire”, a spus CRBL pentru fanatik.ro.

Citește și:

Artistul nu neagă existența episoadelor mai dificile din relație, însă împreună cu partenerul potrivit acestea pot trece cu răbdare și multă iubire.

"La fel ca fiecare dintre voi, și noi am avut, avem și vom avea momente grele în viață, praguri pe care trebuie să le trecem, testele vieții. Întotdeauna mergem înainte cu decizii bazate pe ceea ce simțim și cu sloganul „Ce poate să se întâmple?”. Toate se așază așa cum trebuie, iar atunci când dăm de greu, știm că o să aflăm mai târziu de ce a trebuit să se întâmple așa”, a mai adăugat artistul pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.