Setari Cookie-uri

Mira, îngrozită la gândul că va deveni mamă. Artista amână cât de mult poate acest moment

Mira este extrem de sigură pe ea atunci când spune că amână cât de mult poate momentul în care va deveni mamă, asta pentru că artista se sperie la gândul că nu va mai avea parte de liniște.

Mira este una dintre vocile autohtone care își face pielea de gâină, iar aparițiile sale live sunt extrem de apreciate de public. Cu toate că are tot ce își poate dori din punct de vedere material, artista nu se gândește deloc la momentul în care va deveni mamă.

Dacă unele dintre vedetele de la noi și-au dorit cu orice preț să devină mame tinere, iată că există și excepții, printre care este și Mira. Talentata artistă le-a povestit internauților cum gândul de a deveni mamă o sperie și că va aprecia și mai mult liniștea atunci când în casa ei se vor auzi voci de copii.

”Au plecat ai mei, e liniște totală în casă și abia acum îmi dau seama cum o să fie când o să am copii eu. Vai de capul meu! Cred că o să apreciez maxim liniștea din ce în ce mai mult”, a zis Mira, pe Instagram.

Citește și:

Până atunci, însă, artista are planuri mari cu muzica și multe proiecte în desfășurare. Mira își dorește să se reîntoarcă la concertele pe care le susținea înainte de pandemie și așteaptă cu nerăbdare să se întâlnească cu fanii ei.

În ceea ce privește viața sentimentală, Mira nu a dat de înțeles că ar fi cu cineva, însă chiar și așa, vedeta se bucură la maxim de viață și se diatrează alături de gașca ei de prieteni, împărtășind cu internauții toate peripețiile prin care trece.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.