Setari Cookie-uri

Cum se înțeleg, de fapt, Valentina Pelinel și Mihaela Borcea? Omul de afaceri a dat cărțile pe față

Valentina Pelinel și Mihaela Borcea se ocupă îndeaproape de afacerile lui Cristi Borcea, iar cele două colaborează pentru ca totul să iasă perfect. În realitate, cele două femei din viața acționarului de la Dinamo au cu totul altă relație, despre care chiar Cristi Borcea a mărturisit mai multe.

Mihaela Borcea și Valentina Pelinel se ocupă îndeaproape de afacerile lui Cristi Borcea, iar cele două femei din viața omului de afaceri colaborează și se sfătuiesc reciproc atunci când vine vorba despre calitatea serviciilor pe care le oferă publicului.

Fosta și actuala soție a lui Borcea se ocupă de unul dintre hotelurile pe care acționarul de la Dinamo le deține în Olimp, iar acum, la un pas de începerea sezonului estival, pregătirile sunt în toi. Cele două femei în care Cristi Borcea și-a pus toată încrederea lucrează la foc continuu pentru ca primii clienți ai verii care vin să petreacă ziua de 1 mai la mare să fie pe deplin mulțumiți de serviciile hoteliere.

Multă lume s-a întrebat cum se înțeleg în realitate fosta și actuala soție a omului de afaceri și care este numitorul comun care le face pe cele două să colaboreze cu succes împreună. Borcea a dezvăluit misterul și a spus că toată lumea se gândește la copii și că ar fi păcat ca familia să nu fie unită.

Citește și:

"Mihaela este loială, muncitoare, Valentina este loială, muncitoare, totul este consens. Interesele sunt comune, sunt copii la mijloc, cu toții trebuie să ne înțelegem. Împreună suntem puternici și trebuie să fim o familie. Vedeți cum e viața acum, de nu mai știi ce se poate întâmpla mâine, așa că de ce să nu trăim frumos, să fim uniți, mai ales când avem copii minunați?!", a spus Cristi Borcea, într-un interviu acum ceva timp, conform viva.ro.

Totuși, gurile rele vorbesc despre o încercare a Velentinei Pelinel de a scăpa de orice implicare a Mihaelei Borcea în afacerile soțului său. Se pare că omul de afaceri nu a fost de acord, iar cele două continuă să lucreze împreună.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.