Setari Cookie-uri

Ce înseamnă când visezi morți din familie

Află chiar acum ce înseamnă când visezi morții din familie!

Ce înseamnă când visezi morții din familie. Românii sunt adepții superstițiilor și tradițiilor ce țin de cultură și religie. În aceeași ordine de idei, aceștia cred că visele sunt anumite semne pe care Universul sau Divinitatea le transmit pentru a gestiona situațiile din viața reală. Visele despre persoanele decedate pot fi adesea traumatizante și pot provoca anumite stări de neliniște, însă nu trebuie neapărat să fie așa. Îți vom prezenta o serie de însemnătăți ale unor vise pe care mulți dintre noi le-am avut.

Ce înseamnă când îi visezi pe cei adormiți

Ce înseamnă când îi visezi pe cei adormiți. Atunci când visezi o persoană care a murit, psihologii susțin că reprezintă sfârșitul unei etape din viața ta. Dacă vorbim despre o persoană îndepărtată, a cărei imagine nu ți-o amintești foarte bine, poate fi un mod în care Divinitatea îți spune să treci peste perioada în care aceasta ți-a cauzat diverse probleme sau neplăceri, de-a lungul vieții. Mai mult decât atât, uneori poate fi vorba chiar despre uitarea unor sentimente sau de ruperea unor relații care ți-au cauzat neplăceri.

Citește și:

Atunci când vorbim despre un vis în care apare o persoană apropiată, care a murit recent, acest lucru reprezintă faptul că încă nu ai trecut peste suferința lăsată de pierea acesteia. Chiar dacă poate părea înfiorător în primă instanță, adevărul este că acel om încă este în amintirea voastră. Totuși, contează foarte mult relația pe care ai avut-o cu acel om.

Ce înseamnă când îți visezi părinții care au murit

Dacă visezi un părinte care a murit, acest lucru înseamnă că urmează să traversezi o perioadă plină de obstacole. Acest vis este asociat cu regretul, nostalgia, dispariția, dar și cu relațiile eșute pe care le traversezi. Dacă este vorba despre mama ta, atunci vei avea ghinion în dragoste. Dacă este vorba despre tată, atunci acest vis pote indica faptul că în viața ta urmează o cumpănă, în care vei fi nevoit să faci multe schimbări majore.

Citește și:

Fotografie creată de NEOSiAM 2021, de la Pexels

Ce înseamnă când visezi bunica moartă

Bunica este simbolul afecțiuii, al protecției și a iubirii. Dacă aceasta s-a stins din viață, dar îți apare în vis, acest lucru înseamnă că ai nevoie de sprijin afectiv în viața ta reală. Totodată, aceasta poate însemna faptul că trebuie să ții cont de sfatul unei persoane dragi, dacă traversezi o periodă dificilă. Dacă în visul tău vorbești cu bunica decedată, atunci s-ar putea să ai parte de un necaz în ceea ce privește o rudă apropiată.

Ce înseamnă când visezi o persoană decedată supărată

Ce înseamnă când visezi o persoană decedată supărată. Atunci când vorbim despre visele în care o rudă decedată apare supărată, acest lucru înseamnă că în viața ta de zi cu zi ai anumite sentimente pe care încerci să le ascunzi. Pe plan psihologic, acest vis semnifică faptul că încă nu ai reușit să treci peste moartea acelei persoane și că nu ai acceptat trecerea ei în neființă.

Citește și:

Tototdată, visul în care o persoană decedată este supărată, poate fi un semn din partea acesteia. Dacă ruda trecută în neființă a avut probleme pe care le-a lăsat nerezolvate, este de datoria ta morală să le remediezi pentru ca ea să își poată dormi somnul de veci.

Ce înseamnă când visezi o persoană moartă care te îmbrățișează

În superstițiile românești, îmbrățișarea în vis a unei persoane decedate, apropiate ție, semnifică dorința acesteia de a primi ceva de la tine. Acest lucru este diferit de la caz la caz deoarece contează locul în care vă aflați în vis, relația dintre voi, dar și ultima întâlnire pe care a-ți avut-o, când aceasta se afla încă printre noi.

Apariție în vis a unei persoane tragi care a murit, încercând să te îmbrățișeze, este un motiv pentru a merge la mormântul acesteia și a-i aprinde o lumânare. Tot superstițiile spun că ar trebui să dai ceva care îi plăcea ei, de pomană, unei persoane necăjite.

Citește și:

Ce înseamnă când visezi morți necunoscuți

Atunci când visezi o persoană decedată necunoscută, trebuie să te gândești serios la imaginea ei. Dacă vorbim despre un om pe care nu l-ai întâlnit niciodată în viața ta, dar pe care l-ai văzut întâmplător pe stradă sau are o față familială, atunci este un semn că ar trebui să ai grijă la anturajele în care te afli și la secretele pe care le destăinui.

Dacă vorbim despre visele în care persoana decedată îți este cunoscută, însă nu ai vorbit niciodată cu ea, atunci poate fi un semn că aceasta își dorește să ia contact cu tine și să îți spună câteva lucruri. Încearcă să îți amintești cât mai multe detalii din vis pentru a avea o imagine clară asupra semnificației.

Citește și:

Fotografie creată de NEOSiAM 2021, de la Pexels

Deși visele în care apar persoane decedate pot fi marcante, nu trebuie să te îngrijorezi! Nu toate visele care implică morți reprezintă semne negative.

Sursă foto prima pagină: vita pakhai/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.