Setari Cookie-uri

Prima fotografie cu băiețelul fostului Principe Nicolae. Nou născutul va purta numele Regelui Mihai

Fostul Principe Nicolae a publicat în ziua de Paște o fotografie emoționantă cu băiețelul său, ce va purta numele Regelui Mihai.

Fostul Principe Nicolae și-a anunțat comunitatea online că cel de-al treilea copil al său a venit pe lume, printr-o fotografie cu totul și cu totul emoționantă cu familia sa. Fostul Principe a publicat în ziua de Paște o imagine cu soția sa, Alina Binder, și cei doi copii pe care îi au împreună.

Nepotul Regelui Mihai le-a arătat internauților portretul proprii familii, iar internauții au avut ocazia să îl vadă pentru întâia oară pe cel de-al treilea copil al fostului Principe Nicolae.

Aceasta a postat și o urare de Paște, în care le-a transmis tuturor prietenilor virtuali sărbători liniștite și binecuvântate.

"Așa sărbătorim noi Paștele în acest an, în patru.

Cu această ocazia, transmit tuturor credincioșilor ortodocși cele mai frumoase gânduri, împreună cu familia mea! Vă doresc să păstrați lumina, bunătatea și speranța în viața dumneavoastră, iar credința în Dumnezeu să vă fie fundament în viață!

Citește și:

Nihil Sine Deo! Hristos a Înviat!", a scris nepotul Regelui MIhai pe rețelele de socializare.

Fostul Principe, tată pentru a treia oară

Nicolae al României a anunțat naștere fiului său pe data de 15 aprilie 2022, declarând că soția sa a născut la Spitalul Polizu și că atât ea, cât și strănepotul Regelui Mihai se simt foarte bine.

„Cu recunoștință profundă pentru darul Proniei Divine și cu o nemărginită bucurie, vă împărtășesc vestea nașterii fiului meu Mihai pe 15 aprilie 2022 la ora 02:05. Strănepotul Regelui Mihai a venit pe lume la Spitalul Polizu din București. Soția mea Alina-Maria și fiul nostrum în stare de sănătate perfectă.

Mihai s-a născut în preajma Învierii Mântuitorului şi a unei zile istorice, de mari emoţii pentru bunicul meu, Regele Mihai şi deopotrivă pentru poporul român: Reîntoarcerea în România de Sfintele Paşti, acum 30 de ani, după 45 de ani de exil. Mulţumim cu recunoştinţă tuturor românilor care ne sunt alături cu dragostea şi entuziasmul lor”, a scris Nicolae al României, pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.