Setari Cookie-uri

Alin Oprea și logodnica lui se pregătesc să facă pasul cel mare. Bat clopote de nuntă pentru artist și jumătatea sa!

Alin Oprea este mai fericit ca niciodată și a vorbit despre planurile de nuntă pe care le are cu iubita sa, Medana, Cei doi ce iubesc la nebunie și fac ultimele pregătiri înainte de marele eveniment.

Alin Oprea iubește mai intens ca niciodată, iar alături de Medana, artistul și-a găsit din nou liniștea. După un divorț scandalos, Alin Oprea și-a găsit alinarea în brațele iubitei sale, femeie alături de care se vede o viață întreagă împreună.

Medana a primit deja inelul de logodnă, iar cei doi viitori miri fac ultimele pregătiri pentru marele eveniment. Mai mult, cei doi vor avea mai multe perechi de nași, asta pentru că mulți prieteni și-au dorit să le poată fi părinți spirituali.

"De mult timp ne dorim asta, plus că atâția oameni dragi așteaptă cu nerăbdare această nuntă. Avem deja atâtea perechi de nași, care își doresc marele eveniment, și care ne-au propus să ne fie nași, lucru care ne și onorează, toți fiind oameni de excepție. Cât despre priorități, ele nu sunt cu exactitate stabilite. Am realizat că totul decurge natural, conform unui plan bine stabilit. Avem răbdarea necesară pentru tot ce urmează având convingerea că toate obiectivele dorite se materializează, fără grabă sau stres”, a spus Medana, potrivit Ego.ro.

Citește și:

Pentru ca ziua mult visată să fie perfectă, Alin Oprea așteaptă să termine partajul cu fosta sa soție, Acesta este motivul pentru care artistul vrea să încheie o dată și pentru totdeauna socotelile cu fosta soție, înainte de a spune "Da" noii vieți alături de Medana.

„Da, sunt divorțat! Bărbat „liber' nu mai sunt de mult timp, relația cu Medana fiind la fel ca o căsnicie. Sigur că îmi doresc să fac pasul cel mare spre căsătorie, asta fără să interfereze însă cu procesele care vor urma”, a spus Alin Oprea.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.