Setari Cookie-uri

Flick și Denisa Filcea și-au ales nașii pentru bebelușul lor. Propunerea inedită a fost văzută în timp real de sute de oameni

Flick și Denisa Filcea trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, asta pentru că, în doar câteva luni, se va naște primul lor copil. Cei doi au ținut ascuns faptul că familia lor se va mări cu încă un membru, însă acum au vorbit despre planurile pe care le au în trei.

Flick și Denisa Filcea trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, iar vestea venirii pe lume a primului lor copil le-a umplut inimile de bucurie. Cei doi îndrăgostiți așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe, însă până atunci, cei doi își fac planuri pentru momentul în care familia lor se va mări cu încă un membru.

Deși Flick și Denisa nu cunosc încă ce sex are copilul pe care partenera omului de radio îl poartă în pântece, cei doi se gândesc la viața în trei și fac pregătirile specifice venirii pe lume a bebelușului.

Recent, cei doi și-au ales și nașii de botez ai copilului și i-au întrebat pe aceștia într-un mod inedit. Părinții spirituali ai copilului lui Flick sunt cei care i-au și cununat pe cei doi. Flick și Denisa auproiectat o imagine cu nașii lor pe unul dintre centrele comerciale din centrul Bucureștiului, urmată, așa cum era de așteptat, de câteva versuri în care viitorii părinți ăi întrebau pe prietenii lor dacă își doresc să boteze copilul ce urmează să vină pe lume.

Citește și:

Nașii au avut parte de surpriza vieții lor și nu au ezitat în a răspunde afirmativ la propunerea lui Flick și a soției sale.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.