Setari Cookie-uri

Cele mai populare dispozitive pentru divertisment, cu care petrecem cel mai mult timp

Care sunt cele mai populare dispozitive pentru divertisment, cu care petrecem cel mai mult timp în momentul actual? Iată mai jos 6 categorii de top:

Divertismentul în lumea actuală ține foarte mult de dispozitive adesea Smart, electronice de ultimă generație, produse din sfera IT&C pe care le folosim extrem de intens pentru distracția de zi cu zi, nu doar în momente speciale. Conectate la internet, astfel de gadgeturi ne oferă acces instant la un întreg univers de idei de divertisment, pentru absolut orice preferințe.

Putem petrece astfel timpul liber făcând diverse activități mediate de tehnologie, oriunde ne-am afla - căci aceste dispozitive sunt în multe cazuri mobile, iar internetul este de asemenea disponibil aproape în orice locație (prin date mobile sau rețele WiFi locale).

Care sunt cele mai populare dispozitive pentru divertisment, cu care petrecem cel mai mult timp în momentul actual? Iată mai jos 6 categorii de top:

Citește și:

Smartphone

Telefonul mobil nu mai este de multă vreme un simplu telefon, devenind un computer portabil extrem de inteligent. Îl folosim inclusiv ca aparat foto - video foarte performant, facem plăți cu telefonul la comercianți prin tehnologia NFC, ne conectăm wireless la internet și comunicăm așa cum vrem, cu cine vrem, când vrem. De la dispozitive de sute de lei la cele de multe mii de lei, smartphone-urile sunt astăzi gadgeturile preferate inclusiv în România. Credite online sau alte sisteme de plată în rate le fac și mai accesibile. Tot mai mulți români petrec mai mult timp liber folosind telefonul mobil smart decât uitându-se la televizor.

Smart TV

Nici televizorul nu a rămas la statutul care l-a făcut celebru, acela de a difuza canale TV. Acum, televizorul este în era Smart TV, oferind nu doar caracteristici precum Ultra HD, 4K sau ecran curbat la prețuri tot mai mici. Conectat la internet, televizorul ne permite să avem acces la o mulțime de filme, seriale, muzică, orice alt conținut de divertisment. Oricând dorim, ceea ce dorim.

Citește și:

Laptop / desktop

Chiar dacă folosim foarte des smartphone-ul, computerul în format mai mare ne este de folos pentru a realiza mai multe operațiuni. Ne ajută tastatura, ecranul mai mare, precum și caracteristici de configurare pe care telefonul mobil nu le are la același nivel de tehnologie. Desktop-ul este tot mai puțin preferat, fiind ales laptopul. Dispozitivele specifice pentru gaming sunt astăzi în topul preferințelor în această categorie, căci pasionații de jocuri își doresc experiențe cât mai intense.

Tabletă

Un smartphone mai mare? Un laptop mai mic? Tableta își păstrează popularitatea ca dispozitiv de trecere de la telefon la computer. Este mai puțin utilizată decât alte gadgeturi, dar prețurile mici și dimensiunile optime o fac să rămână un dispozitiv important la capitolul de divertisment în lumea modernă.

Citește și:

Consolă de jocuri

Fie că este vorba despre o consolă mobilă de tip tabletă, fie că este o consolă în sensul clasic, de conectat la TV / monitor, iată un alt dispozitiv tot mai popular grație facilităților pe segmentul gaming. Au fost lansate în ultimii ani dispozitive revoluționare, care duc lumea jocurilor la un alt nivel.

Accesorii

Mai mici sau mai mari, accesoriile sunt extrem de folosite pentru divertisment, căci pun în valoare gadgeturi precum cele de mai sus. Prin accesorii, ne putem referi la căști cu microfon inclusiv wireless, boxe portabile bluetooth și nu numai. Aparatele de tip DVD player sunt tot mai puțin utilizate în condițiile în care accesul la filme și muzică online este extrem de ușor, prin serviciile de video streaming.

foto pexels.com

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.