Setari Cookie-uri

Care este relația dintre Antonia și fostul soț? După 5 ani în care s-au luptat în tribunal, artista spune cum se înțeleg cei doi

Antonia și Vicenzo Castellano au avut o poveste de dragoste frumoasă, care, însă, s-a încheiat destul de repede. Din iubirea celor doi a apărut Maya, primul copil al Antoniei, iar artista a luptat timp de 5 ani pentru a avea custodie comună.

Antonia și Vicenzo Castellano s-au iubit acum mai mulți ani, însă povestea lor de dragoste a ajuns la final, într-un timp mai scurt decât s-ar fi așteptat cineva. Din dragostea pe care și-au purtat-o, artista a adus-o pe lume pe Maya, primul ei copil, fetița pentru care a luptat ani la rând să poate să fie alături de ea.

Antonia și Vicenzo Castellano au fost implicați într-un proces pentru custodia fetiței, proces ce a durat mai bine de 5 ani și care s-a desfășurat atât în România, cât și în Italia. Așa cum era normal, Antonia a câștigat în instanță, iar fetița ei poate veni în România să petreacă timp cu mama și cu frații ei, Akim și Dominic.

Pentru că de-a lungul timpului au existat numeroase tensiuni între artistă și fostul ei soț, Antonia a fost întrebată cum se înțelege acum cu Vicenzo Castellano și care este de fapt relația pe care o au părinții Mayei. Artista a vorbit deschis despre acest subiect și chiar dacă în trecut au existat reproșuri și multe situații dificile, ea a gășit puterea să treacă peste și să aibă o relație civilizată cu tatăl fetiței sale.

Citește și:

"Totul este bine în relația noastră, pentru că îi dorim binele Mayei și amândoi facem tot ce ține de noi ca ea să fie fericită. Așa că relația noastră este pe cât se poate de normală și de civilizată.", a mărturisit Antonia, pentru ego.ro.

Antonia a câștigat custodia comună

Antonia și-a dorit enorm ca fetița ei să poată să vină în România și să petreacă timp cu frații ei. Artista a luptat în instanță pentru custodia comună, asta pentru că fostul ei soț nu o lăsa pe cea mică să vină în România.

Timp de 5 ani procesul a fost unel anevoios, însă Antonia a câștigat dreptul de a fi împreună cu Maya și a petrece timp împreună cu cei 3 copii pe care îi are.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.