Setari Cookie-uri

De ce l-a refuzat Connect-R pe Edward Sanda? Artistul nu a vrut să colaboreze împreună

Edward Sanda și-a dorit extrem de mult să aibă o colaborare muzicală cu Connect-R, însă fostul soț al Mishei l-a refuzat, nu o dată, ci de trei ori.

Edward Sanda este un artist talentat, cu multă ambiție în ceea ce privește domeniul muzical, însă se pare că nu toți colegii de breaslă îi apreciază munca. Soțul Cleopatrei Stratan și-a dorit să colaboreze cu Connect-R, însă acesta din urmă l-a refuzat pe artist nu o dată, ci de trei ori.

Edward Sanda nu este însă dezamăgit și s-a ambiționat să creeze piesa perfectă care să fie pe gustul lui Connect-R.

"Uite, îmi doresc o colaborare cu Connect-R. Pâna acum i-am trimis trei sau patru piese, nu mai știu, dar mi le-a refuzat”, le-a povestit Edward Sanda fanilor săi, conform spynews.ro.

Totuși, în spatele refuzului lui Connect-R se află și un motiv, însă Edward Sanda nu se lasă descurajat și are de gând să lucreze la piesa perfectă cu care speră să îl facă pe Connect-R să își schimbe părerea. Astfel, după cum a declarat soțul Cleopatrei Stratan, Connect-R a refuzat colaborarea cu Edward Sanda pentru că artistul nu a simțit melodiile.

Citește și:

„Mi-a zis că nu le-a simțit. Omul mi-a zis că nu le simte pe astea, dar mai așteaptă. O să-i mai trimit. Cu el chiar îmi doresc!”, a continuat Edward Sanda, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.