Setari Cookie-uri

Răzvan Ciobanu, nemuritor în gândurile mamei sale. Declarațiile emoționante ale celei care i-a dat viață creatorului de modă

Răzvan Ciobanu s-a stins din viață acum 3 ani, din cauza unui accident de mașină, iar golul rămas în urma lui nu va putea fi umplut niciodată în sufletele părinților săi și a acelora care l-au iubit. Recent, mama creatorului de modă a făcut câteva mărturisiri emoționante despre iubirea pe care i-o poartă fiului ei.

Moartea lui Răzvan Ciobanu a picat ca un trăsnet peste sufletele celor care îl iubeau, în special peste părinții creatorului de modă, care nu se așteptau niciodată la o astfel de tragedie.

Răzvan Ciobanu s-a stins din viață acum trei ani, în urma unui accident cu multe semne de întrebare, produs în timp ce creatorul de modă se întorcea de la mare, după o binemeritată vacanță. Sute de oameni l-au plâns pe Răzvan Ciobanu, însă părinții săi au fost cei mai devastați de aflarea veștii.

La trei ani de la moartea sa, mama regretatului creator de modă a vorbit despre legătura de dincolo de moarte pe care o are cu fiul său și cum încearcă să își aline suferința.

"Nu ne rămâne decât să ne rugăm să fie bine printre îngeri și Dumnezeu să-l odihnească în pace! Îl mai visez, dar sunt visele noastre, sunt lucruri intime, pentru noi. Am făcut recent parastas, am făcut tot ce trebuia. Mergem foarte des la București, la cimitir. Pisica lui este la noi, da, ne mai alină suferința și dorul de el”, a spus mama lui Răzvan Ciobanu, pentru ego.ro.

Citește și:

Mai mult, cea care i-a dat viață creatorului de modă a declarat că și-ar dori ca cineva să organizeze un festival de modă în numele fiului său.

„Noi ne ocupăm cu altceva, nu ne pricepem. Dar ar fi frumos dacă cineva s-ar ocupa să organizeze un festival de modă cu numele lui.”, a mai spus Elena Ciobanu.

Părinții creatorului de modă au împreună o afacere, o pensiune în satul Ciungetu, din județul Vâlcea.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.