Setari Cookie-uri

Amalia Năstase, dezvăluiri despre relația cu Ilie Năstase. După 12 ani de la divorț, nimeni nu s-ar fi așteptat la asta!

Amalia Năstase a vorbit despre relația pe care o are în acest moment cu fostul ei soț, Ilie Năstase. Cei doi au împreună două fete, iar fosta soție a tenismenului are multe de zis în ceea ce îl privește pe cel cu care a trăit o poveste de iubire timp de 14 ani.

Amalia Năstase și Ilie Năstase au trăit o poveste de dragoste timp de 14 ani, însă cei doi au ajuns, într-un final, la divorț. Cu toate acestea, tenismenul nu și-a uitat rolul de tată pe care îl are, asta pentru că împreună cu fosta sa soție, cei doi au două fiice în vârstă de 16 și 18 ani.

Amalia Năstase și Ilie Năstase s-au căsătorit în 2003, după 7 ani de relație. Din păcate, anul 2010 le-a adus celor doi și separarea și au hotărât de comun acord să meargă pe drumuri diferite.

Chiar dacă au trecut atât de mulți ani de atunci, Amalia Năstase nu are niciun fel de resentimente și vorbește în termeni respectabili și apreciativi față de tatăl fetelor sale. Ea a spus că are o relație foarte bună cu tenismenul și l-a lăudat într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Citește și:

”Cine nu e cu Ilie în relații bune?! El e un om extrordinar”, a spus răspuns Amalia Năstase.

Tot ea a mai mărturisit că Ilie Năstase este un tată atent și iubitor cu cele două fiice pe care le au împreună. Mai mult, Amalia Năstase a dezvăluit că fetele au primit cadou de la tatăl lor câte un apartament la mare.

”Iubește fetele, se văd mereu, le-a făcut cadou două apartamente la mare, pe el n-ai cum să te superi vreodată. E un tată pentru fete extraordinar, se iubesc foarte mult”, a mai spus Amalia Năstase.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.