Setari Cookie-uri

Pepe a ales numele fiului său! Cum îl va chema pe băiatul lui și al Yasminei Ody? Nimeni nu se aștepta la una ca asta!

Pepe a avut multă inspirație atunci când a ales numele celui de-al treilea copil al său, băiețel ce urmează să vină în curând pe lume.

Pepe și Yasmie Ody urmează să devină părinți în mai puțin de două luni, iar pregătirile pentru venirea pe lume a mult așteptatului băiețel sunt în toi. Cei doi s-au gândit deja la toate detaliile, astfel că sunt pregătiți să îl întâmpine așa cum se cuvine pe cel mic.

Întrebarea de pe buzele tututor este legată de numele pe care fiul lui Pepe îl va purta, iar artistul nu s-a sfiit să răspundă la curiozitatea fanilor. Totuși, Pepe i-a surprins pe mulți cu alegerea sa, însă el este convins că cel mic va purta un nume cu totul și cu totul special.

”Vine și Pepe... tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui ”Pepe”, nu eu?! Două luni mai are, două luni și un pic”, a povestit Pepe pentru Antena Stars.

Citește și:

Pepe, în rol de prezentator tv

Până cand familia să i se mărească, Pepe prezintă alături de Alina Pușcaș emisiunea "Te cunosc de undeva", acolo unde a fost și concurent și chiar câștigător a mai multor sezoane.

"Sunt încântat de propunerea postului şi vă spun cinstit că vin cu un avantaj din start: cunosc foarte bine acest proiect! De-a lungul timpul am trecut prin toate ipostazele – concurent, invitat special, jurat, iată, acum şi prezentator… doar regizor mai lipseşte să fiu! Vin la platou ca acasă şi asta e cel mai important pentru mine.

După 16 sezoane, publicul ştie foarte bine care este atmosfera de la platou –o joacă şi o distracţie încă de când intrăm pe uşă, dimineaţa şi până seara, când ne revedem la machiaj pentru a „restitui” personajele! De munca din spatele fiecărui rol nu mai spun nimic, pentru că ştiţi deja cât se chinuie fiecare concurent la repetiţiile de canto, actorie sau dans, pentru fiecare gală”, a mărturisit Pepe, scrie tvmania.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.