Setari Cookie-uri

A divorțat sau nu Loredana Groza? Mariajul cu Andrei Boncea este pus sub semnul întrebării, iar dovezile sunt publice

Divorțul Loredanei de Andrei Boncea este un subiect care ține prima pagina a ziarelor de ceva timp. Artista a negat cu desăvârșire separarea de soțul ei, însă acum lucrurile au luat o altă întorsătură.

Loredana Groza și Andrei Boncea sunt un cuplu discret, dar chiar și așa, cei doi se afișează în mod regulat singuri. După ultimele transformări din viața artistei, gurile rele vorbesc și despre o separare a acesteia de soțul ei, producătorul Andrei Boncea.

În ultima perioadă zvonurile cu privire la divorț au devenit din ce în ce mai dese în mediul online, chiar dacă speculații au existat încă de acum câțiva ani. Mai mult, fotografiile Loredanei de pe social media în care este înfățișată singură vin ca o confirmare a faptului că cei doi și-au încheiat povestea de dragoste.

Totuși, Loredana pare că își dorește să mențină aparențele și mărturisește că secretul unei căsnici este lipsa geloziei și acordarea nelimitată a încrederii.

Citește și:

"Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc.”, a declarat Loredana Groza, potrivit viva.ro.

Potrivit unor apropiați ai cuplului, artista și soțul ei s-ar fi separat încă din 2019, însă mențin aparențele de dragul fiicei lor, Elena.

„Loredana și Andrei Boncea au încercat mult timp să păstreze ideea de căsnicie și de familie de dragul fetei lor, Elena. La un moment dat, însă, au luat decizia de a se separa și ulterior, acum mai bine de un an de zile, poate chiar mai bine de un an, au divorțat în mare secret”, au declarat apropiați ai artistei, potrivit capital.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.