Setari Cookie-uri

Gabriela Cristea, de urgență la spital! Vedeta, mesaj emoționant despre starea ei de sănătate

Gabriela Cristea nu a mai rezistat, iar starea ei de sănătate a ajuns să atârne de un fie de ață. Vedeta a distribuit o fotografie de pe patul de spital și le-a scris internauților un mesaj emoționant despre felul în care i se va schimba viața de acum încolo.

Gabriela Cristea trece prin momente deosebit de grele, asta după ce epuizarea și-a spus cuvântul. Prezentatoarea tv se ocupă de foarte multe îndatoriri deodată, iar viață de mamă nu este deloc ușoară, mai ales atunci când ai un job full time.

Vedeta și-a alertat fanii cu privire la starea ei de sănătate, asta după ce a postat o imagine de pe patul de spital. Cu branula în mână și vizibil extenuată, Gabriela Cristea le-a spus prietenilor ei virtuali că sănătatea ei nu este prea bună în prezent.

Mai mult, Gabriela Cristea s-a hotărât să facă câteva schimbări în ceea ce privește stilul de viață și a mărturisit că va avea mai multă grijă de ea de acum încolo.

”Când orice e mai important decât tine, corpul cedează. În timp ce o perfuzie curgea picătură cu picătură, mi-am propus să urmez un slogan: sănătatea ca un stil de viață”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

Citește și:

Momentan, vedeta nu a dat mai multe detalii despre ce anume a făcut-o să ajungă la spital, însă fanii pun totul pe extenuarea resimtiță de vedetă în ultima perioadă. De Paște, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns la urgențe cu Iris, după ce cea mică a făcut o indigestie.

''Noi suntem niște părinți extremi de responsabili și la fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital. De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febra și a făcut o indigestie un pic mai gravă. Acum de abia are voie să mănânce și ar mânca orice'', a declarat Gabriela Cristea în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.