Setari Cookie-uri

Magda Vasiliu, o nouă viață în Italia! Cu ce se ocupă acum fosta prezentatoare de știri?

Magda Vasiliu a plecat acum mai mulți ani în Italia, iar de atunci viața sa s-a schimbat complet. Fosta prezentatoare de știri a luat totul de la 0 și a făcut multe transformări pentru a-l știi pe fiul ei bine.

Magda Vasiliu și-a schimbat complet viață acum mai mulți ani, asta după ce a luat o hotărâre menită să îi asigure fiului său siguranță și stabilitate în lupta cu o boală crâncenă.

O perioadă nu s-a mai știut nimic de fosta prezentatoare de știri, aceasta concentrându-se exclusiv pe vindecarea fiului ei. Din fericire, totul este bine acum în familia Magdei Vasiliu, iar vedeta a început o nouă viață în Italia, acolo unde și-a găsit o nouă ocupație și unde și-a construit un trai diferit, față de cel din România.

Magda Vasiliu are o pasiune pentru genți, iar această îndeletnicire o ajută pe fosta prezentatoare tv să își câștige banii. Ea realizează produse și accesorii handmade, iar creațiile sale sunt exprem de apreciate de femeile care aleg să își achiziționeze o geantă unicat. Prețul genților Magdei Vasiliu pornesc de la 45 de euro, iar pe site-ul ei se găsesc diverse modele, pentru toate gusturile.

Citește și:

”Am muncit un pic… A devenit disponibilă doar pe comandă. Le mulțumesc doamnelor care au comandat-o. Mă apuc din nou de muncă! Nu există bucurie mai mare decât să vezi că munca ta e apreciată. Când primești astfel de reacții, pe care doar le-ai sperat, primești și inspirația, și motivația de a continua…”, scria ea pe Facebook despre produsele sale.

O altă pasiune de-a Magdei Vasiliu este scrisul, iar în viitor are de gând să își lanseze un volum auto biografic.

“Cred că a venit momentul să scriu cartea aia pe care mi-o imaginez de mai bine de 6 ani. Lenea, comoditatea, mutatul în Italia, frământările de tot felul m-au făcut să las deoparte un proiect la care începusem să lucrez. Schițele cu tăieturi și completări s-au pierdut odată cu viața din România. În schimb, am câștigat experiența celor cinci ani în Italia. Și cred că nimic, dar nimic nu e întâmplător”, a mai scris fosta prezentatoare tv, pe social media.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: