Setari Cookie-uri

Săndel Bălan își dorește să le vadă pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu la Asia Express

Săndel Bălan a vorbit despre participarea fiicei sale și a Andreei Antonescu la emisiunea Asia Express. Tatăl Andreei Bălan este convins că cele două ar câștiga premiul cel mare datorită curajului și ambiției cu care sunt înzestrate.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt la un pas de a confirma participarea în emisiunea Asia Express. Cel care le susține de pe acum și care își dorește cu ardoare să le vadă pe cele două în competiția de la Antena 1 este chiar tatăl Andreei Bălan, Săndel Bălan.

Chiar dacă cele două artiste țin totul secret și nu au declarat încă nimic despre participarea la Asia Express, Săndel Bălan și-a arătat entuziasmul cu privire la intrarea fiicei sale și a Andreei Antonescu în competiție.

Au muncit de mici, se cunosc foarte bine. Ar fi concurente foarte bune, ar putea fi echipa câștigătoare. Sunt prietene, se înțeleg din priviri, ca pe scenă, sunt foarte rezistente la stres. Au fost în multe turnee, ajungeau mereu la timp, erau pregătite la orice oră, se trezeau repede din somn, rezistă la intemperii, dar și la foame. Nu sunt mofturoase, nu mănâncă mult, pot locui și în condiții modeste. Mi-ar plăcea să concureze”, a declarat Săndel Bălan, pentru ego.ro.

Citește și:

Andreea Bălan, părere critică despre Asia Express

Andreea Bălan a declarat acum ceva timp că urmărește emisiunea Asia Express, însă anumite aspecte nu sunt tocmai pe placul ei.

Îmi place emisiunea, îmi plac peisajele și tot ce descopăr nou despre aceste țări, dar tare mă minunez de concurenți. Înțeleg că este foarte greu și știu ce înseamnă o competiție, dar nu ai cum să înjuri o femeie ca un birjar și să nu realizezi că o țară întreagă te va disprețui după cum nu ai cum să îți faci partenerul de rușine atât timp cât tu l-ai adus acolo. Nu ai cum să nu știi limba de circulație internațională și obligatorie în toate școlile din România (engleză) și să inventezi niște cuvinte complet aberante. Măcar făceai o revizie înainte să vii în concurs, că doar apari la TV. O imagine construită în ani de zile se poate strica în câteva minute”, spunea vedeta în urmă cu câțiva ani.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.