Setari Cookie-uri

Andreea Bălan, reclamată la Protecția Animalelor de către George Burcea! Artista, explicații despre atitudinea fostului soț

George Burcea a reclamat-o pe Andreea Bălan la Protecția Animalelor, asta după ce actorul a fost nemulțumit de cum este tratat labradorul familiei. Andreea Bălan a venit cu replica și a dezvăluit motivele pentru care Burcea a făcut astfel de acuzații dure.

Andreea Bălan a primit încă o lovitură de la George Burcea, asta după ce actorul a reclamat-o pe mama fetițelor lui la Protecția Animalelor. Se pare că Burcea este îngrijorat cu privire la îngrijirea de care are parte labradorul de care cei doi au avut grijă în timp ce erau împreună.

George Burcea a inițiat acest scandal pe pagina sa de Instagram, asta după ce a scris mai multe rânduri despre neglijența și relele tratamente la care este supus Jack, câinele pe care îl îndrăgește atât de mult și care a rămas acasă la Andreea Bălan. Mai mult, fostul soț al artistei a publicat câteva fotografii cu aspectul lui Jack, imagini în care se observă anumite eczme pe pielea labradorului.

Burcea a mai declarat că și-a dorit încă de la început să ia câinele la el, însă din lipsă de spațiu, Jack a rămas în curtea Andreei Bălan.

Citește și:

Deși nu ar fi vrut să se implice într-un nou scandal cu fostul soț, Andreea Bălan a vrut să facă lumină în acest caz și să lămurească acuzațiile aduse de tatăl fetițelor sale. Artista a declratat că atât ea, cât și fetițele sale îl iubesc foarte mult pe Jack, însă acum acesta sta izolat de restul familiei pentru că face un tratament pentru dermatita de care suferă.

Andreea a mai spus că a fost singura care s-a ocupat de sănătatea cățelului și doar ea a plătit vizitele la veterinar și tratamentele necesare.

"Jack este câinele familiei, cumpărat de mine acum 7 ani și crescut în curtea casei mele. De 6 luni are o dermatită care necesită tratament riguros. El trebuie uns, zilnic, cu diferite unguente, lucru pe care eu, mama mea și șoferul nostru l-am făcut de la aflarea diagnosticului. Totodată când e sub tratament, nu trebuie să fie în preajma copiilor. Nu s-a pus problema în ultimii 2 ani să fie ‘’dislocat’’ deoarece Ella și Clara îl iubesc foarte mult.

Citește și:

Acum, fiind implicată în mai multe proiecte TV, l-am pe tatăl fetelor mele să se ocupe de el și i l-am oferit fără rețineri... neștiind că-l va folosi pe săracul animal bolnav în postări și că va face insinuări legate de starea de sănătate a cățelului. Noi îl iubim foarte mult pe Jack, iar eu mi-am asumat toate tratamentele și vizitele la veterinar încă din prima zi a lui în casa noastră, indiferent de costuri și a fost îngrijit ca orice alt membru al familiei, așa cum avem grijă și de pisica, broscuțele și papagalul familiei’’, a spus Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.