Setari Cookie-uri

Simona Gherghe, critici aduse celor care se preocupă mai mult de rochia lui Kim Kardashian, decât de mesajul Vioricăi Vodă

Simona Gheorghe a scris un mesaj tranșant pe pagina sa de socializare, asta după ce presa, dar și oamenii din jurul său au acordat o atenție deosebită rochiei purtată de Kim Kardashian la Met Gala, în loc să fie preocupați de problema hărțuirii sexuale despre care a vorbit actrița Viorica Vodă la Premiile Gopo.

Simona Gheorghe a avut un mesaj dur de adresat celor care au pus la o parte cuvintele copleșitoatre ale actriței Viorica Vodă, în legătură cu hărțuirea sexuală. Vedeta s-a arătat deranjată de faptul că oamenii sunt mai interesați de rochia pe care Kim Kardashian a purtat-o la Met Gala, în loc de problema pe care a sesizat-o Viorica Vlad atunci când și-a susținut discursul la Premiile Gopo.

Cele două evenimente din ultima perioadă, Premiile Gopo și Met Gala, țin prima pagină a ziarelor, iar presa autohtonă vorbește neîncetat despre cele două. Citind cele scrie pe internet, prezentatoarea de la Mireasa a ținut să sublinieze faptul că oamenii au ignorat problema adusă în față de către Viorica Vlad, părând mai interesați de vestimentația vedetelor de peste ocean.

Citește și:

"Am scris o postare ceva mai devreme, prin care îmi exprimam nedumerirea privind tăcerea vocilor din online despre subiectul dureros pentru femei deschis ieri la ceremonia de decernare a Premiilor Gopo de către actrița Viorica Vodă, care a mărturisit în fața publicului că a fost victima hărțuirii în carierea ei, în breasla ei. Hărțuirea există în România în toate domeniile, și în cinematografie cum a povestit dumneaei și în presă și peste tot. Din păcate nu vorbește despre treaba asta, pentru că femeilor le este rușine să povestească pentru că nu ar fi crezute sau pentru că ar fi cumva banalizat acest subiect, așa cum de altfel s-a întâmplat și aseară.", a scris Simona Gherghe pe InstaStory,

Mai mult, vedeta a mărturisit că hărțuirea sexuală este existentă în orice domeniu, inclusiv în jurnalism sau televiziune. Tot ea a mai spus că își învață copiii să spună "nu" și speră ca mentalitatea oamenilor din jur să se schimbe pentru ca nimeni să nu mai accepte nicio formă de abuz.

Citește și:

"Sunt mamă de fată și mă doare acest subiect pentru că nu aș vrea ca fata mea să treacă printr-o astfel de experiență și credeți-mă că în ceea ce privește presa, breazla din care provin, știu multe povești, inclusiv de la Facultatea de Jurnalism. De acolo știu foarte multe povești despre profesori care folosesc astfel de tehnici ca studentele să treacă examenele. Eu am fost o norocoasă, pentru ca nu m-am întâlnit cu astfel de cazuri, am lucrat cu oameni super decenți și cu profesioniști, dar trebuie să știți că există. Ce vreau eu să le transmitem copiilor noștri, fetelor noastre este să învețe să spună NU. Eu vreau ca ai mei copii să știe să spună NU, să spună STOP atunci când li se întâmplă ceva ce îi deranjează, ce îi scoate din starea aia de bine’’, a mai spus Simona Gherghe.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.