Setari Cookie-uri

Papa Francisc, în scaun cu rotile din cauza durerilor de la genunchi! Suveranul Pontif și-a anulat mai multe evenimente

Papa Francisc a fost fotografiat în scaunul cu rotile, asta după ce problemele repetate la genunchi i-au afectat calitatea mersului.

Papa Francisc a fost fotografiat într-un scaun cu rotile, asta după ce Suveranul Pontif a fost nevoit să își anuleze mai multe evenimente din cauza durerilor de la nivelul genunchilor.

Suveranul Pontif a declarat că problemele de la genunchi îi limitează capacitatea de a se deplasa și are nevoie de ajutor pentru a-și putea îndeplini atribuțiile zilnice.

Recent, în cadrul unei audiențe destinată unui grup de călugărițe, Papa Francisc a fost dus la locul său pe un scaun cu rotile. Suveranul Pontif a reușit să parcurgă pe picioare aproximativ 10 metri, însă a avut nevoie de ajutor din partea asistenților săi.

Mai multe evenimente la care trebuie să participe Papa Francisc au fost anulate, printre acestea se numără și întâlnirea de pace a episcopilor și primarilor din principalele orașe de pe țărmul Mării Mediterane.

Citește și:

La evenimentul din 25 aprilie, Suveranul Pontif și-a cerut scuze pentru că nu poate sta în picioare la momentul salutului, așa cum este obiceiul.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.