Setari Cookie-uri

Reacția lui Tudor Chirilă după ce Viorica Vlad a vorbit despre hărțuirea sexuală existentă în cinematografie și în teatru

Tudor Chirilă și-a exprimat fără menajamente părerea despre un subiect ascuns atât de mulți ani, pe care, însă, multă lume îl cunoaște. Artistul a vorbit despre hărtuirea sexuală existentă în cinematografie și în teatru, făcând o paralelă și la acuzațiile controversate ale Ilincăi Vandici.

Tudor Chirilă a reacționat imediat la discursul pe care actrița Viorica Vodă l-a avut pe scena Premiilor Gopo. Așa cum și-a obișnuit urmăritorii, artistul a spus lucrurilor pe nume și nu s-a sfiit să vorbească cu sinceritate despre un subiect pe care majoritatea l-au ignorat de-a lungul anilor.

Actrița Viorica Vodă a vorbit despre hărțuirea sexuală existentă în domeniul teatral și al cinematografiei. Aceasta a făcut declarații șocante despre situațiile prin care a trecut în urmă cu 20 de ani, după ce pelicula Filantropia s-a lansat. Actrița a povestit cum regizorii și scenariștii o confundau cu personajul pe care l-a interpretat în celebrul film, având parte de multe momente traumatice.

Tudor Chirilă a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care se pronunță cu privire la acest caz. Artistul a vorbit despre existența hărțuirii sexuale în domeniul în care activează, blamând orice fel de comportament nepotrivit față de femei.

Citește și:

"Poate că e un moment bun să vorbim despre facultățile de teatru în care profesorii de actorie fac avansuri studentelor sau în care profesori titulari la catedră se ocupă cu pregătirea' pentru facultate. Poate ar fi momentul să vorbim și despre stigmatizarea studentelor care refuză să se dezbrace complet la clasa în virtutea unor exerciții de actorie' care chipurile au rolul de a dezinhibă. (Cunosc un caz real a cărui poveste am aflat-o direct de la victima care într-un final a reușit să schimbe școală)", a scris Chirilă pe social media.

Tot el a adus în discuție și declarațiile controversate din ultima perioadă ale Ilincăi Vandici, ironizând astfel de comportamente totul nepotrivite.

"Da probabil că ne-ar pune pe toți la punct una care așteaptă un Ferrari de la vănătorul vieții ei, mașină pentru care el va fi scutit de rușinoasele drumuri la Mega'’, a mai scris artistul.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.