Setari Cookie-uri

IONA® devine partener oficial al Teatrului Dramaturgilor Români

Brandul românesc de bijuterii IONA anunță parteneriatul cu Teatrul Dramaturgilor Români, cel mai tânăr teatru de proiecte din București și singurul dedicat exclusiv dramaturgilor români clasici și contemporani.

Scopul parteneriatului este acela de a promova mersul la teatru și de a facilita accesul la valorile culturale românești unui public mai larg care formează comunitatea IONA.

“Cele mai puternice emoții se simt și se joacă la teatru, așa că această asociere a venit natural. Suntem onorați să fim alături de Teatrul Dramaturgilor Români și să începem parteneriatul chiar în momentul în care aniversează 5 ani de existență. Ne propunem ca prin aceast parteneriat să facem cunoscute în online piesele de teatru românești jucate pe scena teatrului, ajungând astfel la un grup țintă de „consumatori de frumos“ din comunitatea IONA” spune Simona Telteu, Managing Partner IONA.

Teatrul Dramaturgilor Români este o instituție publică de cultură cu sediul în Muzeul Național al Literaturii Române. Promovează prin programe specifice opere românești clasice și tineri debutanți, reunind până acum, în 44 de premiere și 550 de reprezentații, unele dintre cele mai importante nume ale scenei românești.

Citește și:

Pe 06 Mai, Teatrul Dramaturgilor Români împlinește 5 ani de existență. “Destinul, cu firele lui nevăzute, a țesut ca în anul în care Teatrul Dramaturgilor Români aniversează 5 ani de existență, să fiu chemat să slujesc unul din cele mai profunde texte dramatice românești – PARACLISERUL de Marin Sorescu!” spune directorul teatrului, actorul Claudiu Bleonț, care poate fi văzut sâmbătă, 07 Mai, la ora 19:00 pe scena Teatrului.

Urări aniversare ale câtorva dintre oamenii apropiați Teatrului:

Mihai Măniuțiu: În ultimii 5 ani, Teatrul Dramaturgilor Români și-a dovedit cu brio dreptul la existență. Este un teatru care tinde spre excelență și care a atins de mai multe ori și va atinge în continuare excelența.

Citește și:

Maia Morgenstern: Dragul meu Teatru al Dramaturgilor Români, împlinești 5 ani! La mulți ani! Am fost aproape! M-ai invitat să îți fiu aproape. E important pentru mine. A fost vesel, a fost ambițios...

Florin Piersic Jr: Am descoperit un loc neașteptat de frumos, cu un colectiv așa cum mi-am dorit să cunosc. Îmi place să fiu aici. Mă simt bine aici. Acest teatru nu e o clădire! E un sistem de forțe care lucrează pentru ca spectatorii să trăiască magia!

Gigi Căciuleanu: Teatrul Dramaturgilor Români a făcut, în 5 ani, foarte multe lucruri pentru dramaturgi, pentru public – teatru, poezie, dans, filosofie a teatrului și a bucuriei de a fi pe scenă și în fața unui public minunat.

Matei Vișniec: Crearea unui Teatru al Dramaturgilor Români este o idee atât de luminoasă și de necesară!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.