Setari Cookie-uri

Lidia Buble, din nou în fața judecătorilor! Vedeta este acuzată de dare de mită

Problemele cu autoritățile par să se țină lanț de Lidia Buble. Artista a fost chemată din nou în sala de judecată în dosarul privind dare de mită.

Lidia Buble are din nou probleme cu legea, asta după ce a dat mită unui polițist în timp ce încerca să scape de o amendă usturătoare. Artista a fost acuzată de dare de mită, iar dosarul vedetei se judecă la Judecătoria București.

Conform spynews.ro, unul dintre agenții de poliție care a fost acuzat de dare de mită a depus contestație. Atât artista, cât și ceilalți inculpați urmează să ajungă din nou în fața magistraților la sfârșitul acestei luni.

Decizia vine după ce Lidia Buble a fost oprită în trafic de către un echipaj rutier, iar vedeta nu a vrut să fie testată cu aparatul de etilotest. Cântăreața le-a plătit celor doi agenți 900 de lei pentru a o lăsa să circule mai departe. Dosarul în care Lidia Buble este inculpată a fost deschis pe data de 19 noiembrie anul trecut.

Citește și:

Urmează ca fanii artistei să vadă care va fi decizia finală a magistraților. Lidia Buble riscă între 2 și 7 ani de închisoare, însă există șanse mari ca pedeapsa să fie cu suspendare, artista fiind la prima abatere de acest gen.

Mai mult, un avantaj pe care Lidia Buble îl are este acela că a colaborat cu autoritățile în procesul deschis pe numele ei.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.