Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu, însărcinată cu Gabi Bădălău? Primele declarații ale afaceristului!

Noi speculații despre o posibilă sarcină a vedetei

Conform spynews.ro, Bianca Drăgușanu este însărcinată în două luni și așteaptă primul ei copil cu Gabi Bădălău! Jurnaliștii de la spynews.ro au dezvăluit o exclusivitate ce va exploda în mass -media, asta pentru că, în sfârșit, s-a aflat că diva va deveni pentru a doua oară mamă.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au o poveste de dragoste cu năbădăi, însă iubirea și pasiunea care îi leagă sunt extrem de puternice. Potrivit sursei mai sus menționate, diva ar fi încercat de mult timp să rămână însărcinată și iată că minunea s-a produs!

Se pare că Bianca Drăgușanu le-a spus fetelor prezente la petrecerea unde a fost invitat Gabi Bădălău că este însărcinată și să îi lase iubitul în pace. Una dintre domnișoarele prezente a dat toate aceste detalii pentru site-ul menționat mai sus, spunând că blondina le-ar fi zis celor prezenți: "Vouă v-a spus că sunt gravidă?"

Citește și:

Ulterior, cercerările spynews.ro au continuat, iar jurnaliștii au aflat că blondina frecventează mai des ca deobicei o clinică medicală privată și că ar avea programare la ginecologie.

Cu toate acestea, Bianca Drăgușanu a nu clarificat până în acest moment lucrurile, însă rămâne de văzut cum va dori diva să le dea vestea cea mare și internauțilot! Până atunci, blondina se relaxează pe plajele însorite din Dubai, împreună cu fiica și mama sa, asta pentru că recent, Bianca Drăgușanu și-a achiziționat un apartament de lux într-una dintre cele mai populate destinații de vacanță ale românilor.

Totuși, iată că apar și primele reacții ale celor doi. Dacă Bianca nu a putut fi contactată, jurnaliștii de la viva.ro au luat legătura cu Gabi Bădălău. Se pare că omul de afaceri nu a dorit să comenteze în niciun fel lucrurile și a declarat că parteera sa de viață nu ar fi însărcinată.

Citește și:

"Nu este însărcinată Bianca Drăgușanu. Eu așa știu. 100% nu e însărcinată.", a declarat Bădălău pentru sursa citată.

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.