Setari Cookie-uri

Cine este presupusa amantă a lui Alexadru Ciucu? Tânăra, prietenă apropiată cu Alina Sorescu

Divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu a luat pe toată lumea pe nepregătite, iar acum s-a aflat și cine ar fi femeia pentru care cei doi pun punct unei căsnici de 12 ani.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu își spun în mod oficial "Adio", însă nu oricum, ci la tribunal, luptându-se pentru custodia celor două fetițe. Vestea că cei doi divorțează a picat ca un trăsnet peste fanii celor doi, chiar dacă zvonurile cu privire la separarea artistei de creatorul de modă au existat de câțiva ani.

Conform playtech.ro, căsnicia dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-a destrămat încă de când paparazzi l-au surprins pe creatorul de modă în compania unei alte femei. În acel moment, niciunul dintre soți nu a dorit să comenteze acest fapt, iar Alina Sorescu i-a asigurat pe toți fanii ei că nu există motive de îngrijorare.

"Nu vreau să comentez, pentru că nu este despre mine. Nu am ce să declar! Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, spunea Alina Sorescu la acel moment.

Citește și:

Totuși, se pare că femeia respectivă a continuat să facă parte din viața creatorului de modă. Tânăra de 35 de ani, pe numele său Georgiana, este de profesie hair stylist, fiind o prietenă apropiată a Alinei Sorescu, scrie playtech.ro

Alina Sorescu a depus actele de divorț

Alina Sorescu a fost cea care a depus actele de divorț, la începutul acestui an. Artista a vorbit despre intenția lui Alexandru Ciucă de a stabili domiciliul fetelor sale, Carolina și Raisa la el acasă.

"La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare.”, a scris cântăreața pe Instagram.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.