Setari Cookie-uri

Maia Sandu, probleme de sănătate. Președinta Republicii Moldova și-a anulat întâlnirea cu șeful ONU

Maia Sandu a fost nevoită să își anuleze întâlnirile programate pentru astăzi, din cauza unor probleme de sănătate persistente.

Președinta Republicii Moldova și-a anulat programul pe care îl avea pentru data de 9 mai, inclusiv întâlnirea cu șeful ONU, a anunțat în urmă cu scurt timp Administrația Prezidențială din Republica Moldova.

O altă întrevedere care a fost anulată a fost și conferința de presă comună cu Antonio Gutterres, secretarul general al Organizației Națiunilor Unite, ce se află într-o vizită de două zile în capitala Moldovei.

„Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, nu va putea participa, din motive de sănătate, la evenimentele publice planificate pentru astăzi, 9 mai. Se anulează inclusiv întrevederea și conferința de presă comună cu domnul António Guterres, Secretarul General al Organizației Națiunilor Unite. Conferința se va ține la Guvern, împreună cu doamna Prim-ministră Natalia Gavrilița”, transmite Direcţia informare şi comunicare cu mass-media a Aparatului Preşedintelui Republicii Moldova.

Citește și:

Secretarul general al ONU urmează să viziteze o tabără de refugiați

Antonio Guterres ar fi trebuit să se întâlnească cu Maia Sandu, însă, din cauza problemelor de sănătate, întâlnirea a fost anulată. Șeful ONU va vizita o tabără de refugiați ucraineni în cursul zilei de mâine.

Astăzi, 9 mai, Rusia marchează printr-o paradă fastuoasă Ziua Victoriei, iar Putin este așteptat să transmită un mesaj al apocalipsei către Occident, scrie Reutres, potrivit digi24.ro.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.