Setari Cookie-uri

Când va renunța iubitul lui Emily Burghelea la mască? Partenerul de viață a luat decizia, în sfârșit!

Partenerul de viață a lui Emily Burghelea ține foarte mult la intimitatea sa, iar din acest motiv se afișează mai tot timpul cu mască și ochelari de soare. Acum, însă, tânărul a decis să facă un pas important în ceea ce îl privește.

Emily Burghelea și partenerul său de viață trăiesc o poveste de dragoste ca în povești, iar micuța Amedea i-a apropiat și mai mult. Viața de familie li se potrivește mânușă celor doi îndrăgostiți, iar Emily Burghelea își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întămplă în familia pe care și-a format-o.

Cu toate că blondina distribuite fotografii și filmări cu Amedea, iar cea mică pare deja obișnuită cu atenția camerei de filmat, nu același lucru s-ar putea spune și despre partenerul de viață al vedetei. Acesta se ascunde după pseudonimul "iubitul lui Emily" și nu își afișează niciodată chipul.

Cu masca și ochelarii pe față, iubitul lui Emily își dorește să păstreze misterul cu privire la identitatea sa. Deși fosta asistentă tv i-a sugerat de mai multe ori să renunțe la mască, tânărul nu s-a simțit pregătit pentru acest pas. Acum, însă, lucrurile par că se vor schimba în curând.

Citește și:

Cei doi au povestit cum s-au întâlnit cu un admirator în mall, iar acesta i-a întrebat pe cei doi când își va da Andrei masca jos.

„Cele mai bune răspunsuri pentru solicitările domnului din mall le-a dat Amedea. Adică a zis: da, da, da, în curând. Rămâne valabilă provocarea mea, prin care am zis ca dacă o să primesc un challenge greu și pentru mine și pentru voi, atunci îmi voi da masca jos ”, a spus iubitul lui Emily Burghelea, pe InstaStory.

Mai mult, vedeta spune că Andrei promite că va renunța în curând la mască, însă momentan mai dorește să păstreze misterul în fața internauților.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.