Setari Cookie-uri

Alexandru Ciucu se află la al doilea divorț! Cu cine a mai fost căsătorit creatorul de modă?

Alexandru Ciucu nu este străin de procesele de divorț, asta pentru că înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu, creatorul de modă a mai fost căsătorit.

Alexandru Ciucu se află în plin proces de divorț cu Alina Sorescu, însă creatorul de modă cunoaște bine procedurile legale de separare, asta pentru că, în urmă cu mai mulți ani, el a mai fost căsătorit.

Alexandru Ciucu a avut o relație de o pasiune fulgerătoare și, fără să mai stea pe gânduri, s-a căsătorit cu partenera sa pe care o cunoaște de doar o lună. Impulsivitatea mometului, tinerețea, dar și pasiunea de necontrolat, l-au făcut pe Alexandru Ciucu să își lege destinul de femeia pe care o cunoștea de puțin timp.

Din păcate, acea căsnicie nu a rezistat, iar cei doi și-au spus curând "Adio". Despre acea perioadă, Alexandru Ciucu a mărturisit că nu a fost un pas bine gândit de dinainte și că niciunul dintre cei doi nu a fost pregătit pentru tot ceea ce implică o căsnicie.

Citește și:

"Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment, un teribilism al vârstei, fără pretenția de a fi fost un pas gândit și pus la cale cu seriozitate. Ne cunoșteam de o lună, când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți.”, povestea Alexandru Ciucu într-un interviu pentru revistatango.ro.

Alina Sorescu a intentat divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu a declarat pe pagina sa de Instagram că nu dorește să fie subiect de bârfă în ziarele mondene, însă vrea să lămurească anumite aspecte. Artista a specificat că a intetat la începutul anului procesul de divorț și că încă actualul ei soț se luptă pentru custodia fetițelor.

“Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum”, a precizat Alina Sorescu.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.