Setari Cookie-uri

Ce a împiedicat-o pe Cristina Șișcanu să mai facă un copil? Vedeta se gândește foarte serios la aceste aspecte deloc de neglijat

Cristina Șișcanu este o mamă extrem de mândră, iar împreună cu Mădălin Ionescu, cei doi au format una dintre cele mai apreciate familii din showbiz. Cu toate acestea, vedeta tv a mărturisit ce a împiedicat-o să devină din nou mamă.

Cristina Șișcanu este o mamă împlinită și fericită cu familia pe care a creat-o alături de Mădălin Ionescu. Cei doi o au împreună pe Petra, însă Cristina Șișcanu este mamă și pentru cei doi copii ai lui prezentatorului tv, pe care îi are din căsnicia anterioară.

Cristina Șișcanu a povestit în repetate rânduri că se bucură enorm atunci când copiii și familia se adună cu toții la masă. Vedeta a spus că își dorește o familie numeroasă și chiar se gândește să devină din nou mamă. Totuși, există anumite piedici în calea sa, iar vedeta a vorbit despre fricile sale.

"Da, ne mai dorim copii. Probabil că dacă nu ar fi fost pandemia, e posibil să fi avut deja încă unul. Doar că, cumva, m-a pus pe gânduri toată situația asta din ultimii doi ani și am avut așa o reținere. Nu știu, vedem de acum încolo. Dar așa, da, ne-am dori. Ne place să avem familia mare. E superb când ne adunăm cu toții, e sentimentul acela de împlinire maximă. Un copil este o bucurie, chiar daca este și o responsabilitate imensă. Dar bucuria pe care ți-o aduce un copil, mai ales într-un cuplu în care iubirea e puternică, ți-aduce pur și simplu împlinire maximă”, a declarat Cristina, potrivit libertatea.ro.

Citește și:

Cum rezolvă vedeta problemele din cuplu

Având în vedere că o familie numeroasă necesită multă răbdare și empatie, Cristina Șișcanu a vorbit și despre micile încercări prin care trece alături de Mădălin Ionescu. Vedeta este de părere că este nevoie de multă chimie între parteneri, însă și valorile comune sunt extrem de importante.

"Nu știu dacă există certuri. Certuri mi se pare prea mult, da, nu vreau să pară cumva că vreau să dau un răspuns care să pară așa, frumos. Nu prea au existat certuri. Discuții, divergențe, diferențe de opinie pe lucruri așa, nu esențiale. Pentru că asupra lucrurilor esențiale avem viziuni comune. Că dacă nu aveam, nu puteam să rezistăm împreună! Că asta este important. Asta face parte din rețeta unei relații fericite. Din punctul meu de vedere, o relație de durată sau o relație pentru totdeauna trebuie să pornească dintr-o chimie puternică între cei doi.", a mai spus vedeta.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.