Setari Cookie-uri

Andreea Bănică a revenit la medicul estetician! Ce schimbare și-a făcut artista la nivelul feței?

Andreea Bănică face orice pentru aspectul ei fizic și niciun compromis nu este prea mare pentru a fi în cea mai bună formă a sa. Recent, vedeta a trecut din nou prin cabinetul medicului estetician, iar rezultatul este wow!

Andreea Bănică știe că nimic nu este mai important pentru un artist decât aspectul fizic, iar vedeta ar face orice pentru a rămâne tânără cât mai mult timp. Recent, artista a apelat din nou la ajutorul medicului estetician și și-a făcut câteva proceduri non-invazive, menite să îi îmbunătățească aspectul pielii.

Andreea Bănică s-a ocupat de această dată de zona abdomenului, a gâtului și a decolteului. Elasticitatea pielii contribuie la întinerirea aspectului fizic general, iar artista nu a ezitat să facă tot ce este necesar pentru a avea un look fresh.

"S-a adunat oboseala. Am programare la un tratament pe care-l fac pentru piele, față, gât, decolteu și abdomen. Se face special pentru calitatea pielii, pentru îmbunătățirea pielii, pentru laxitatea pielii. Abdomenul meu s-a și subțiat și o să continui acest tratament.

Citește și:

Este un tratament pentru piele, riduri fine la nivelul feței, brațe, abdomen, bărbie dublă, cicatrici post-acneice, vergeturi și polii dilatați. Acest tratament stimulează sinteza de colagen și face pielea să devină mai fermă și mai estetică după slăbire sau naștere'', a declarat Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

Vedeta este adepta procedurilor non-invazive și declară că aspectul fizic este important atunci când te prezinți în spața unui public numeros, ca al ei. Mai mult, Andreea Bănică a slăbit considerabil în ultima perioadă, lucru ce îi conferă și mai multă încredere în sine.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.