Setari Cookie-uri

Alertă în București! Un deținut condamnat la 23 de ani de închisoare a fugit de la Spitalul Bagdasar, acolo unde era internat

Alertă în București după ce un deținut în vârstă de 32 de ani, condamnat pentru fapte de tâlhărie, a fugit de la spitalul unde era internat.

Polițiștii din Capitală sunt în alertă de azi dimineață, asta după ce a fost semnalată fuga unui deținut condamnat la 23 de ani de închisoare pentru tâlhărie calificată. Bărbatul în vârstă de 32 de ani a reușit să evadeze din Spitalul Bagdasar Arseni din București, acolo unde era internat pentru efectuarea unor investigații medicale amănunțite.

Penitenciarul Rahova a trimis un comunicat în care se arată că deținutul Dincă Adrian Constantin, clasat în regim de maximă siguranță a părăsit spitalul Bagdasar Arseni.

"Marți, în jurul orei 07:17 , deținutul DINCĂ ADRIAN CONSTANTIN în vârstă de 32 de ani , condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 23 de ani și 10 luni pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată (234 NCP), clasat în regim maximă siguranță, a părăsit Spitalul “Bagdasar Arseni”din București, unde se afla internat pentru investigații medicale”, se arată în comunicatul transmis de Penitenciarul Rahova.

Citește și:

La momentul evadării, bărbatul era îmbrăcat cu pataloni scurți de culoare bleumarin, tricou bleumarin, halat alb, încălțat cu adidași de culoare neagră.

Pentru orice informație cu privire la persoana în cauz, apelați numărul unic de urgențe 112 sau Penitenciarul București-Rahova la numărul de telefon: 021/420 0810, 0752.090.229.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.