Setari Cookie-uri

Numele special ales de Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez pentru fetița lor. Cei doi au postat o imagine emoționantă

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au dezvăluit numele micuței lor. Iubita fotbalistului este extrem de activă pe rețelele sociale, acolo unde a și postat câteva imagini emoționante cu cea mică.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez așteptau cu mare drag să își țină gemenii în brațe, însă, din păcate, doar fetița lor a supraviețuit la naștere. Fotbalistul și partenera sa de viață au suferit după pierderea băiețelului, însă și-au adunat toată puterea pentru a fi prezenți și a-i dărui tot ce este mai bun fetiței lor.

Cum familia lui Ronaldo s-a mărit, partenera de viață a acestuia este mândră de tot ceea ce a construit alături de fotbalist. Georgina Rodriguez este cea care împărtățește momente din viața de familie pe paginile sale de socializare, iar de curând, frumoasa brunetă a postat câteva fotografii adorabile cu micuța lor.

Mai mult, iubita lui Cristiano Ronaldo a mărturisit și ce nume a ales fotbalistul pentru bebelușa mult dorită. Cea mică va purta numele de Bella Esmeralda, iar tatăl său a fost cel care a ales în mod special acest nume.

Citește și:

Cristiano Ronaldo, un tată model

Cristiano Ronaldo a dovedit de-a lungul timpului că este un tată model și extrem de implicat în creșterea și educația copiilor lui. Celebrul fotbalist știe cum să își facă timp pentru familia sa și întotdeauna cei dragi au reprezentat o prioritate pentru el.

Cu o familie numeroasă și o parteneră de viață care îl susține necondiționat, Cristiano Ronaldo se poate declara cu adevărat un bărbat norocos în viață.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.