Setari Cookie-uri

Regretele lui Jorge! Artistul ar face lucrurile diferit și nu și-ar mai expune familia atât de mult

Jorge și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața de familie, dar și despre regretele pe care le are. Viața de artist vine la pachet și cu multe dezavataje, iar cântărețul a simțit din plin ce înseamnă ca familia să fie expusă în media.

Jorge este astăzi un artist complet, cu o viață profesională de succes, dar și cu o familie împlinită. Cu toate că lucrurile sunt roz acum, viața artistului nu a fost întotdeauna așa.

Jorge și-a deschis sufletul și a vorbit despre cel mai mare regret al său și anume despe expunerea familiei sale în fața unei țări întregi. Artistul a avut de suferit în urma comentariilor negative cu privire la situațiile personale din viața sa și declară că, dacă ar fi să o ia de la început, ar acorda mai multă intimitate și discreție atunci când vine vorba despre persoanele dragi.

"La un moment dat simți nevoia să te retragi un pic și să apari din ce în ce mai rar, pentru că toată nebunia care s-a întâmplat după pandemie ne-a ajutat să conștientiză că e mult mai important să petrecem serile în familie sau să facem ceva care ne ajută să evoluăm. Dacă ar fi să dau timpul înapoi acum, aș ține familia departe de lumea mondenă. E ceva ce o să îi sfătuiesc pe copiii mei dacă o să aleagă cumva meseria asta. Nu regret că mi-am expus viața personală, pentru că de foarte multe ori nu a fost alegerea mea’’, a mărturisit artistul pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Citește și:

Mai mult, Jorge a mărturisit că este implicat în tot ceea ce ține de educația și creșterea copiilor săi. Artistul crede că cititul este una dintre cele mai importante activități și speră să le insufle și copiilor lui dorința de a citi cât mai mult.

‘’În primul rând cititul. E ceva care mă relaxează și mă ajută să evoluez, discuțiile mele cu soția, discuțiile cu copiii. Eu și Carina ne vedem de două trei pe săptămână și încerc să îi insuflu din stilul nostru, dorința noastră de a munci și de realiza lucrurile pe care ni le dorim, pentru că nu ne pică din cer și e foarte important ca toată energia să se canalizeze către lucrul pe care tu ți-l dorești. Noi asta încercăm să îi învățăm pe copii noștri, asta ne ajută să evoluăm, să vorbim, să discutăm. Pe copiii mei îi direcționez exact către capacitățile lor cele mai mari. Eu nu știu care sunt și nici ei nu cred că știu deocamdată, însă cu timpul ele se cern și apar și atunci ne focusăm pe alea’’, a mai spus artistul.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.