Setari Cookie-uri

Andreea Berecleanu a pierdut procesul cu fostul soț! Primele mărturisiri ale prezentoarei de știri legate de proces

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu s-au separat în 2013, iar de atunci se luptă în tribunal pentru împărțirea bunurilor. Acum, procesul s-a finalizat, iar prezentatoarea de știri nu a ieșit învingătoare în lupta cu fostul soț.

Andreea Berecleanu și Andrei Zăhărescu s-au separat în 2013, însă de atunci și până acum, cei doi foști soți s-au luptat în tribunal pentru paratajul bunurilor comune, dar și pentru stabilirea pensiei alimentare a celor doi copii pe care îi au împreună.

La 9 ani de la divorț, Andreea Berecleanu a aflat și răspunsul instanței cu privire la situația partajulu iși a bunurilor comune câștigate în timpul căsniciei. De-a lungul timpului, cei doi au avut multe întâlniri la tribunal, de care, însă, s-au ocupat avocații celor doi.

Ultimul proces al lui Andrei Zaharescu cu Andreea Berecleanu a avut ca scop partajul bunurilor comune și lichidarea regimului matrimonial dintre cei doi, scrie fanatik.ro.

Conform instanței de la Judecătoria Sectorului 1, cererea Andreei Berecleanu a fost respinsă, iar vedeta nu a primit nici banii pentru cheltuielile de judecată. Se pare că partajul celor doi ar fi fost încurcat de o firmă pe care au deschis-o la acel moment împreună.

Citește și:

„Respinge cererea principală, ca prescrisă. Respinge cererea reconvenţională, ca neîntemeiată. Respinge capătul subsidiar al cererii principale, ca rămas fără obiect. Respinge cererile de acordare a cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiate”, au decis judecătorii, potrivit libertatea.ro.

Declarația Andreei Berecleanu după aflarea deciziei judecătorilor

Andreea Berecleanu a declarat că nu știa că procesul s-a încheiat, însă acum nu îi mai da nicio importanță. Prezentatoarea tv s mărturisit că multe lucruri s-au schimbat de acum 9 ani, iar decizia tribunalului nu mai are nicio revelanță.

Nu știam (că s-a dat sentința, n. red.), probabil trebuie să mă informeze avocatul. Dar nu mă interesează. A trecut prea mult timp, probabil de aceea s-a prescris. Lucrurile s-au schimbat de atunci, viața s-a schimbat, de aceea nici nu am urmărit subiectul, se ocupă avocații”, a declarat Andreea Berecleanu pentru fanatik.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.