Setari Cookie-uri

Top 5 filme turcești de dragoste: Filme de vizionat cu persoana iubită

Iată 5 filme turcești de dragoste pe care să le vizionezi cu persoana iubită!

Cu toții știm că telenovelele turcești au prins o foarte mare amploare în România în ultimii ani. Poveștile pline de suișuri și coborâșuri, actorii foarte talentați și frumoși, te fac pur și simplu să te lipsești cu fața de televizor timp de ore întregi.

Mai jos am pregătit o listă cu Top 5 filme turcești de dragoste, așa că citește acest articol, pune o pungă de floricele la microunde și relaxează-te pe canapea cu persoana iubită.

Filmele din top 5 vor fi puse în ordine aleatorie pentru că fiecare film din acest top este unic în felul lui.

5 filme turcești de dragoste 1: Evim Sensin (2012 • 1h 31m)
Fantasy, Romance.

În acest film, doi tineri găsesc dragostea adevărată, dragostea pe care o găsești doar o dată în viață. Din păcate, o boală teribilă nu le dă voie celor doi îndrăgostiți să fie cu adevărat fericiți.

Citește și:

5 filme turcești de dragoste 2: Su ve Ateș (Apă și Foc) (2013 • 1h 53m)
Dramă, Romance

O tânără fată se îndrăgostește de un bărbat enigmatic și timid, care o face să simtă emoții extrem de profunde. Ea rămâne însărcinată, dar nu are voie să îi spună lui, el venind dintr-o familie foarte strictă.
În orașul său, bărbatul are planificată o nuntă, în care mireasa este fiica familiei rivale, iar acest eveniment va pune capăt scandalului dintre cele două familii.

5 filme turcești de dragoste 3: Bi Küçük Eylül Meselesi (O mică aventură de Septembrie) (2014 • 1h 46m)
Dramă, Mister, Romance

O fată superbă care are totul. Încântătoare, jucăușă, sau cum ar spune ea: "prea plină de viață ca să mă îndrăgostesc".
Un accident de mașină brusc și teribil îi face inima să se oprească pentru câteva minute. Când își revine la realitate, toată lumea o asigură că "totul este în regulă", dar ea știe că nu este adevărat, pentru că nu își poate aminti ultima lună. Un Septembrie din viața ei lipsește.
Urmând șirul unor indicii ascunse, se trezește pe o insulă alăturată. Un om care arată ciudat și este plin de noroi se apropie către ea. "Nu îți aduci aminte de mine? Eu sunt bărbatul de care te-ai îndrăgostit nebunește"
Creierul îi spune să plece de acolo, dar ea își urmează sentimentele într-un final tragic al unei povești miraculoase de dragoste.

Citește și:

5 filme turcești de dragoste 4: Incir Reçeli (2011 • 1h 34m)
Dramă, Romance

Într-o noapte de disperare, după ce toate scenariile pe care le scrie sunt respinse încontinuu, Metin ajunge într-un bar unde întâlnește o fată pe nume Duygu. După ce au petrecut noaptea împreună, Duygu pleacă dis de dimineata, înainte ca Metin să se trezească, lăsându-i un scurt bilețel pe care scria următoarea dată când se vor întâlni. Metin devine curios despre secretul ei și decide să o urmărească. Ce urmează să afle, este începutul unei iubiri ce va dura veșnic.

5: Sadece Sen (Doar Tu) (2014 • 1h 45m)
Acțiune, Dramă, Romance

Un fost boxer se îndrăgostește de o femeie oarbă cu care începe să își construiască o nouă viață, dar trecutul său întunecat revine și îi pune pe amândoi în pericol.

Citește și:

Sigur vei găsi cel puțin un film în acest top la care îți va face o deosebită plăcere să te uiți.
Vizionare plăcută.

Sursă foto prima pagină: Fotografie creată de Tima Miroshnichenko, de la Pexels

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.