Setari Cookie-uri

Toate realizările minunate lasă urme! Primul model care pozează în costum de baie, celebrându-și cicatricea de la cezariană

Mamele care au născut prin cezariană sunt invitate, cu ocazia ultimului număr al revistei Sports Illustrated să își celebreze cicatricea pe care o au în urma nașterii. Kelly Hughes este primul model care pozează într-un costum de baie, arătând, cu multă mândrie, cicatricea în urma nașterii prin cezariană.

Pentru întâia oară de când revista americană Sports Illustrated există pe piață, numărul din această vară, Sports Illustrated Swimsuits, oferă o ocazie unică prin care femeile care au născut prin cezariană să se simtă mai încrezătoare cu corpurile lor, mai sigure pe forțele proprii, celebrându-și astfel operația, deloc ușoară, prin care au adus pe lume propriul copil.

Publicația americană are ca scop sărbătorirea tuturor femeilor care au adus pe lume copii prin operația de cezariană. "Toate realizările minunate lasă urme!", este motto-ul acestei ședințe foto. De asemenea, oficialii revistei doresc să evidențieze importanța autenticității frumuseții femeii, normalizând discuțiile despre recuperarea postpartum a mamelor care au născut prin cezariană.

Citește și:

Fotomodelul care a pozat pentru acest număr al revistei este Kelly Hughes, mamă ce a născut, la rândul ei, prin cezariană și care a lucrat anterior cu brand-ul de costume de baie.

"Suntem încântați de faptul că Sports Illustrated Swimsuit apreciază importanța autenticității a acestor femei care au născut prin cezariană, dar nu mai, și salutăm progresul pe care îl vom face împreună, ca urmare a acestui angajament comun", a mărturisit fotomodelul american.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.