Setari Cookie-uri

Succesul îi bate la ușă! Cosmin Seleși are agenda plină de evenimente! Orchestra sa încinge atmosfera cu șlagărele mult iubite

Cosmin Seleși a dat lovitura după ce a plecat de la Antena 1. Fostul prezentator de la Te cunosc de undeva și-a făcut un band ce îi poartă numele, iar agenda de evenimente este plină în această vară.

Cosmin Seleși are motive de mândrie, asta pentru că, oriunde s-ar duce, el știe cum să se descurce și să iasă mereu câștigător, După plecarea de la "Te cunosc de undeva", fostul prezentator tv și-a luat o pauză în care s-a gândit încotro să meargă mai departe.

Jucând în continuare la teatru, Cosmin Seleși și-a dus la bun sfârșit o dorință pe care o avea de câțiva ani în minte. Actorul și-a făcut un band ce îi poartă numele, iar împreună cu cei 10 colegi ai săi cântă slagărele clasice și mult iubite, cu care încing atmosfera la toate evenimentele la care sunt invitați.

„Suntem 11 în total, cu mine în formație completă. Nu a fost ușor să-mi găsesc partenerii, din diverse motive și pretenții, de ambele părți. Mă bucur însă că am reușit să-mi duc la capăt acest proiect, la care lucrez de nouă sau zece ani”, a dezvăluit Seleși pentru playtech.ro.

Citește și:

Pentru această vară, agenda este plină, iar Cosmin Seleși și band-ul său urmează să plece să cânte și să încânte oamenii la cele 25 de evenimente care sunt deja stabilite. Seleși știe cum să facă atmosferă, iar printre melodiile pe care le cântă la astfel de evenimente sunt "Ani de liceu", "Hai vino iar în gara noastră mică", "Noapte albastră", "O portocală" etc.

„Acum doi ani, cu pandemia asta, am avut vreo 20 de evenimente anulate. În prezent, am reușit să găsim aproape 25 de evenimente la care vom cânta anul acesta. Și nu suntem nici măcar la jumătatea anului. Fiindcă muzica noastră e valabilă oricând. Și vara, și toamna, și iarna! Oricând!”, a mai adăugat el.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.