Setari Cookie-uri

Alertă în Târgoviște! Ro-Alert a fost activat! Un leu se plimbă liber prin oraș

Ro-Alert a fost activat în această dimineață în Târgoviște, asta după ce a fost semnalată prezența unui leu pe străzile orașului.

Joi dimineață, locuitorii din Târgoviște au fost alertați prin sistemul Ro-Alert că un leu se plimbă liber pe străzile unui cartier din oraș. Oficialii au dat mesaje clare cum că oamenii trebuie să se adăpostească de urgență. Al doilea mesaj Ro-Alert a venit la scurt timp după primul, atunci când a fost semnalată și prezența leului.

„A fost semnalată prezenţa unui animal sălbatic (leu) în mun. Târgovişte, cartier Priseaca, zona staţia peco Helene! Evitaţi zona, rămâneţi în locuinţe! Păstraţi distanţa faţă de animal şi nu încercaţi să vă fotografiaţi cu acesta” - este mesajul transmis prin RoAlert de ISU Dâmbovița.

Al doilea mesaj Ro-Alert a venit la ora 11.34, în care s-a anunțat prezența leului în zona Romlux.

Citește și:

Cu toate acestea, reprezentanții Grădinii Zoologice Târgoviște au anunțat că toți leii care le aparțin sunt în cuști.

"Leii pe care noi îi avem sunt în maximă siguranţă, avem două perechi de lei. Nu a scăpat de la noi niciun animal", a declarat, pentru AGERPRES, directorul de la Grădina Zoo Târgovişte, Florina Pârvulescu.

Din primele informații postate de digi24.ro, leul ar apaține unui localnic din zona Priseaca și nu ar fi prima dată când animalul sălbatic ar umbla nestingherit pe străzile orașului.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.