Setari Cookie-uri

Ozana Barabancea a trecut prin a doua operație la stomac! Iată ce anume a determinat-o să meargă din nou la chirurg

Ozana Barabancea a slăbit spectaculos după ce a apelat la o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului. Totuși, vedeta nu a fost pe de plin mulțumită, iar acum Ozana a trecut prin cea de-a doua intervenție.

Ozana Barabancea a trecut prin a doua intervenție la nivelul stomacului, asta după ce, în primă instanță, și-a micșorat stomacul. De atunci, jurata de la Te cunosc de undeva a slăbit spectaculos, însă perioada sărbătorilor și-a lăsat amprenta pe trupul vedetei.

Ozana Barabancea nu a mai fost mulțumită de aspectul ei fizic, astfel că vedeta a apelat din nou la ajutorul medicului chirurg. De această dată, vedeta și-a montat un inel gastric la nivelul stomacului.

„Am reușit să slăbesc, unii zic că prea mult, dar eu mă simțeam foarte bine, dar pandemia mi-a făcut felul. M-a bulversat și am început să mă îngraș. Și iar m-am dus la domnul doctor și mi-a pus inel. Prima dată mi-am tăiat stomacul, am slăbit 45 de kilograme, eram wow, făceam și sport, arătam bine”, a mărturisit jurata de la Te cunosc de undeva, scrie spynews.ro.

Citește și:

Totuși, prima operație nu a fost floare la ureche, astfel că Ozana a avut probleme cu vocea, însă, după o perioadă, vedeta și-a revenit complet.

„Acum lumea îmi spune că e un pic mai bine, eram mult prea slabă. Eu nu mi-am dat seama. După prima operație nu puteam să mai cânt așa de bine, dar după ce mi-a pus inelul am renăscut vocal. Nu știu ce s-a întâmplat acolo. După o săptămână am reușit să cânt așa cum cântam înainte de operația de micșorare a stomacului. S-a întâmplat o minune”, a mai adăugat solista.

Vedeta a mai povestit că prima intervenție la stomac a făcut-o după ce duhovnicul său i-a dat binecuvântarea. Tot ea a mai spus că i-a fost frică de operație, însă sănătatea îi era pusă în pericol.

Citește și:

„Mi-a fost un pic frică de această operație, dar am făcut-o cu binecuvântarea duhovnicului meu, pe 20 iunie 2017, la domnul Rubin Munteanu. Mi-a dat o nouă șansă, eu nu am vrut neapărat să arăt bine”, a mai povestit vedeta.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.