Setari Cookie-uri

Dani Oțil este sigur pe relația lui! Prezentatorul tv a mărturisit motivul pentru care Gabriela Prisăcariu nu ar divorța

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au o relație frumoasă, iar din dragostea lor s-a născut micuțul Luca Tiago. Prezentatorul tv a vorbit despre motivele pentru care soția sa nu ar divorța niciodată de el.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri autohtone, iar împreună cu micuțul Luca Tiago formează o familie reușită. Cu toate că se iubesc mult, între cei doi mai apar, inevitabil, certuri. Cu toate acestea, Dani Oțil este foarte încrezător pe căsnicia sa și este convins că partenera sa de viață nu ar divorța niciodată de el.

Cum Dani Oțil este obișnuit să facă tot felul de dezvăluiri personale în emisiunea matinală de la Antena 1, prezentatorul tv a vorbit recent și despre un eventual divorț între el și Gabriela Prisăcariu. Îndrăgitul prezentator tv a mărturisit că nu există nicio șansă ca cei doi să se separe vreodată, asta pentru că soția sa nu își dorește să fie fericit de unul singur.

''Soția este Scorpion și mi-a zis zilele trecute: ''Băi, eu m-am gândit. Mie dacă vreodată îmi vine să divorțez de tine, nu o să divorțez. Știi de ce? Că tu nu meriți să fii fericit pentru tot restul vieții.'', a declarat Dani Oțil, la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

Citește și:

Gabriela Prisăcariu, despre provocările vieții de mămică

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți pentru prima dată în urmă cu 6 luni. Băiețelul lor, Luca Tiago, le-a adus împlinirea supremă, însă, chiar și așa, viața de părinți nu este deloc ușoară.

„Am învățat o lecție foarte importantă zilele astea - că trebuie să fii puternică și să te ții tare, pentru că dacă el te simte slab, gata, s-a terminat. Adică, când începe să plângă în pătuț, imediat îl iei în brațe, cum fac eu, nu e bine. Dar încerc să fiu tot mai puternică și să nu mă las impresionată. Este foarte greu”, a mărturisit Gabriela Prisăcariu pe InstaStory, acum ceva timp.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.